INTERIORS

Home Pics: Week 11

De sidste par måneder har været lidt i shoppe-stop-gear. Jeg tænker mere og mere over, hvad jeg egentlig har behov for, og hvad jeg tror på er langtidsholdbart. Lækre, gedigne, naturlige materialer, der holder. Og større investeringer, som jeg burde spare sammen til.

Og selvom jeg nok må erkende, at jeg egentlig er rigeligt velekviperet inden for kategorien lysestager, så blev jeg nu alligevel rigtig glad, da posten kom forbi med denne smuksak i fedtsten fra Malling+Living. Den er lige mig!

//

The last couple of month I have been in a shopping-stop-gear. I have started asking myself what I need and what I really believe in in the long run. Delicious and natural materials that lasts. And investments that I should really be saving for.

Even though I have to admit that I don’t really need another candle holder, I was happy about what the postman brought for me this week. A real beauty in soapstone from the Danish brand Malling+Living. Just what I love!

Photos: Bungalow5

Bungalow5 Home Pics Week 11

Bungalow5 Home Pics Week 11 b

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.