INTERIORS

Home Pics: Week 11

Sol? Sne? Hvornår bliver det forår?

Jeg har haft en alt for travl arbejdsuge, så bloggen er desværre blevet forsømt fra min side, men et lille pip har søndag, skal I trods alt ikke snydes for. Udover selve bloggen er Bungalow5 også tilstede på Facebook, Instagram og Pinterest, men jeg har vist aldrig fortalt, at jeg også har min egen lille Pinterest-side, hvor jeg dels deler de billeder, jeg lægger op her i Home Pics, og dels bruger som inspirationsmappe for min egen personlige indretningssmag.  Hvis I har lyst, kan I følge mig her.

Photos: Bungalow5

Bungalow5 Home Pics Week 11

 

Bungalow5 Tines Pinterest

Sun? Snow? Will it ever be Spring?

I have had a way to busy week at work and have been neglected the blog. But anyways, I just wanted to pop by as usual on Sunday evening. Bungalow5 is here, at Facebook, at Instagram and at Pinterest, but I don’t think I have ever told you, that I also have my own little Pinterest place to share the pics from my own home and to collect the images that inspires me to decorate at my own place. You can follow me if you like. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Malene Hansen
  March 18, 2013 at 14:12

  Jeg følger dig allerede:-) Tak for sidst, det var så hyggeligt at møde dig:-)

  Kh. Malene / Boligcious

  • Reply
   Tine
   March 19, 2013 at 22:50

   I lige måde, Malene!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.