INTERIORS

Home Pics: Week 13

Gad vide hvor mange af jer, der nød solen og de tusindvis af knoklende løbere til VM i halvmaraton i København i går? Jeg heppede ihærdigt på min entusiastiske mand, og efterfølgende var det direkte hjem til hygge og fødselsdagsgæster – og min mors og svigermors fantastiske vaner, der altid byder på buketter. Skønt supplement til min virkelig hensygnende samling af grønne planter, hvoraf en er ny og en (en!!) overlevede vinteren. Det har jeg planer om at gøre noget ved i den kommende uge – så sig endelig til, hvis I ligger inde med tips til en grøn plante – helst en, der er både dekorativ og nem at have med at gøre!

Ha’ en dejlig søndag aften.

Bungalow5 Home Pics week 13

Bungalow5 Home Pics week 13

Bungalow5 Home Pics week 13

Bungalow5 Home Pics week 13

I wonder how many of you who enjoyed the sun and the thousand of hard working runners at the World Half Marathon Championship in Copenhagen yesterday? I was watching my enthusiastic runner husband, and afterwards it was straight home for birthday guests – and the great habits my mother and my mother-in-law have of bringing me flowers. What a nice supplement for my very poor collection of green plants. One is new and one (one!!) survived the winter. I the coming week I’m planning to bring home some more green plants, so please let me know, if you have any advice. Preferably a decorative and easy- to-look-after one!

Have a nice Sunday evening!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Louise O
    March 31, 2014 at 12:36

    Et godt tip; jo tykkere bladene er jo mindre vand skal planten have. Jeg synes appelsintræer er så flotte! En kop vand hver 3. dag, og husk at bestøve den med en lille pensel når den blomstre. Så kommer der appelsiner på.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.