INTERIORS

Home Pics: Week 19

Mors dag blev åbenbart, uden jeg havde set det komme, konverteret til datters dag, og hele dagen er gået med oprydning, sortering og rengøring på hvad der nu virkelig er en pre-teenagers værelse. Det er da helt utroligt, hvor lang tid det kan tage, og vi er hverken halvt eller helt færdige.

Hende, som før var glad for masser af farver, kan nu pludselig ikke få det neutralt nok, og det der med at tage i mod råd fra mor går virkelig heller ikke! Det er mere ala: Mor, vil du være sød at spraymale sættekassen?

Et af de store ønsker til det nye værelse er et fritstående tøjstativ, og jeg ved jo godt, hvad, jeg mener, er fedt. Men næ, nej. Måske en af jer kan komme med en anbefaling til et godt og stabilt stativ? Det skal være sort eller stålfarvet og med hjul – og gerne med hylde forneden og regulerbar højde, hvis det kan lade sig gøre at finde sådan et til en fornuftig pris. For ønsker er der nok af!

Photos: Bungalow5

Bungalow5 Home Pics week 19

Bungalow5 Home Pics week 19

Bungalow5 Home Pics week 19

Bungalow5 Home Pics week 19

Bungalow5 Home Pics week 19

 

Mother’s Day (as it was in Denmark today) was suddenly converted to daughter’s day and we spend the whole day sorting and cleaning in her room – to make it look more like a pre-teen’s room. It’s quite amazing how much time you can use sorting stuff, and we are not even half the way.

Before she loved lots of colours, now it’s all about neutrals. And she simply can’t take any advice from her mother – that is a no go!  More like: Mom, would you please spray paint the house shelf?

One of the major wishes for the new room is a freestanding clothing rack, and I know very well what I like. But oh no. Maybe one of you can recommend a good and stable clothing rack? It must be a black or a steel one with wheels – preferably with a bottom shelf and adjustable height, if it is possible to find such at a reasonable price. She has so many wishes for her teen room!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Stine
  May 12, 2013 at 23:32

  Ikea har et rigtigt fint tøjstativ til billig penge – det er nemt at sætte en hylde af valgfrit design på for neden http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/40177233/

 • Reply
  Marie Lundholm
  May 13, 2013 at 07:05

  Hvor har i fundet den filmoptagelses-dims? 🙂

  • Reply
   Tine
   May 13, 2013 at 22:47

   Jeg tror nok, hun har fundet den i Tiger – men jeg skal lige høre..

 • Reply
  Janni
  May 13, 2013 at 08:09

  Dette fra excel har vist alt undtagen regulerbar højde, men er i hvert fald super solidt. Prisen kan måske diskuteres som fornuftige penge 😉

  http://www.casanovafurniture.dk/shop/garment-rail-garderobestativ-8516p.html

 • Reply
  Simone
  May 13, 2013 at 10:41

  Det var dog en skøn smykkekasse på det første billede! Er det en i har lavet selv, eller kan jeg mon skaffe sådan en et sted?

 • Reply
  Tamara Gonzalez
  May 13, 2013 at 12:37

  Love the pillow and the monkey 🙂
  http://comounaprincesasintonterias.blogspot.com.es/2013/05/ooh-la-la.html

  • Reply
   Tine
   May 13, 2013 at 22:50

   Thanks 🙂

 • Reply
  Sara
  May 13, 2013 at 18:34

  Som Stine også siger, så har IKEA et fint et af slagsen – især hvis det er et ønske der skulle ændre sig forholdsvis hurtigt igen. 🙂

 • Reply
  Monday Inspiration: Teen Room ‹ Bungalow5
  May 13, 2013 at 22:43

  […] Som jeg skrev om i går, er vi for alvor gået i gang med at konvertere datterens værelse til hvad der efter hendes smag passer til en teenager. Ønskesedlen er lang og i dagens anledning lavet af hende selv! Skulle hilse at sige, at hun håber, at ønskerne også kan inspirere læserne på Bungalow5… […]

 • Reply
  Tine
  May 13, 2013 at 22:55

  Tak for jeres bud på tøjstativer:

  @Janni, det ser fedt ud, det fra excel. Det skal vi lige have kigget nærmere på.

  @Stine/Sara: det fra IKEA har jeg også kigget på, men jeg skal vist lige ud og se det IRL. Materialet lyder lidt plastikagtigt? Vil gerne gå efter en permanent løsning, og jeg regner bestemt med, at det er sidste gang, det værelse skal have den store tur, inden hun flytter hjemmefra, ha, ha. Og så er det jo fedt at have nogle gode ting at tage med sig. Men som sagt, jeg må lige tjekke det ud, når jeg er i IKEA næste gang.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.