INTERIORS

Home Pics: Week 19

Jeg var så heldig at bliver fejret i anledningen af mors dag, og udover en fin gave fra min datter, valgte jeg også et par grønne planter fra planteskolen – som jeg lige måtte forbi efter en blomst til min egen mor. Jeg har aldrig har været så meget for gavetraditioner udover jul og fødselsdag, men denne dag med tre generationer var nu alligevel meget hyggelig. Min mor var tilmed så sød at forære mig noget gammelt, musselmalet porcelæn, som jeg vil kombinere med det Mega, jeg allerede har.

Håber også, at dem af jer, der er mødre, har nydt Mors dag.

//

Today I was lucky enough to be celebrated on Mother’s Day. My daughter had bought me such a nice present and I also got to choose some green plants – when I was looking for flowers for my own mother. I have never been a big fan of traditions with mandatory presents outside birthdays and Christmas, but I really enjoyed a day with three generations. My mother even gave me some old fluted china, that I will combine with the Mega fluted I already have.

If you are a mother – I hope you have enjoyed Mother’s Day too

Photo: Bungalow5

Bungalow5 Home Pics Week 19 2014

Bungalow5 Home Pics Week 19 2

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.