INTERIORS

Home Pics: Week 26

Endnu en hyggelig eftermiddag med manden på Louisiana, mens datteren holder ferie i Skagen. Og endnu et besøg i museumsbutikken, der næsten altid har et eller andet, jeg bliver nødt til at eje (når ellers jeg har min pung med, ahem…).

I dag blev det denne fine brevpresser i klart glas, som jeg har haft mine øje på et stykke tid. Den har forstørrelsesfunktion, hvis man lægger et billede under den, men jeg holder nu mest af den helt naturel. Og nej, jeg har heller ikke så mange breve, den kan tage sig af, jeg kan bare godt lide dens form.

(Photos: Bungalow5)

Bungalow5 Home Pics Week 26

Bungalow5 Home Pics Week 26

Bungalow5 Home Pics Week 26

Yet another fantastic afternoon with my husband at Louisiana while our daughter is on holiday in Skagen (at the top of Denmark). And another visit in the museum shop, which always have something I really need (when I remember to bring my purse anyway…).

Today it was this fine paperweight in clear glass, as I’ve had my eye on for a while. It has a magnifying function, if you place a picture beneath it, but I love it all natural. And no, I do not have many letters, it can take care of-  I just love its form!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.