LIFE

How big is your TV?

For et par uger siden var jeg i Stockholm for at kigge nærmere på LG’s nye spændende fjernsyn. Eller rettere, biograf-lignende storskærme, for den største var 84”. Jeg synes, det er ret interessant, det der med tv’et. Jeg har et lille 55” hængende, det har nogle år på bagen, så det er ikke et af de der ultratynde, man finder i dag. I Danmark vil mange synes 55” er alt for stort, faktisk viser en undersøgelse at 53% af danskerne foretrækker tv på mellem 33” og 42”. Er det en kvindeting? Eller gælder det også for mændene? Hjælp mig lige – hvor stort er dit TV?

//

A few weeks ago I was in Stockholm for a closer look at LG’s new exciting televisions. Or rather, cinema-like large screens, as the largest one was 84″. I think it’s pretty interesting, TV-size that is. I have a small 55″ hanging, it is a few years old, so it’s not one of those ultra-thin ones you’ll find today. In Denmark, many think 55″ is way too big, in fact, a study shows that 53% of Danes prefer TVs between 33″ and 42″. Is that a woman thing? Or does it also apply you guys? I would expect guys wanted the TV bigger? Help me out – how big is your TV?

Bungalow5 LG ultra HD

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Anita
  November 5, 2013 at 12:26

  Vi har også et 55″ hængende hjemme hos os – faktisk både ét i stuen og ét i køkkenet, og så en 40″ i soveværelset. Min kæreste ville egentlig gerne have haft et større end 55″ tommer til stuen, men det blev ikke i denne omgang 🙂 Tror du har ret i, at mange kvinder ikke bryder sig om for store tv, men jeg er ikke en af dem! Synes det er skønt at se film på et stort lærred. Nu kommer det selvfølgelig også an på størrelsen af rummene, vi er er heldige at have pladsen, hvor det ikke syner for voldsomt.

 • Reply
  Sandie B
  November 5, 2013 at 12:34

  Lige nu bor jeg på et lille kollegie værelse, så jeg har slet ikke noget tv 🙂
  Og det er et mega fedt billede der er ved siden af tv’et!

 • Reply
  Steffen
  November 5, 2013 at 13:29

  40″ og det bliver stort set aldrig brugt, ser alting på min 15″ mbp.

 • Reply
  Katrine
  November 5, 2013 at 14:54

  Jeg har et 32″ og det er egentlig meget passende, hverken for stort eller for lille.
  Men jeg er også vokset op med et 24″, så jeg er vant til at det er meget mindre.

 • Reply
  Sine
  November 5, 2013 at 15:04

  Vores er 42″ og det synes jeg er passende til vores stue.. 🙂 Stuen er i øvrigt ikke ret bred – i min gamle lejlighed kunne jeg sagtens ha’ fundet på noget der var større.. 🙂

 • Reply
  Sanni Leth
  November 5, 2013 at 18:16

  Altsåå, vi har et 62″ hængende på væggen derhjemme. Min kusine og jeg -_-
  Dog er det udlejers, min fætters, valg! Jeg synes det er lige lovlig iøjefaldende :/ Selvom det giver lidt mening, da sofaarrangementet står omtrent 5 meter væk 🙂

 • Reply
  Louise
  November 6, 2013 at 00:44

  Ser tv på min iPad. Men ville aldrig vælge større end et 40″…

 • Reply
  Johanna Nyborg Bendtsen
  November 6, 2013 at 14:13

  Vi har et 55″ hjemme hos os.. Jeg synes egentlig det er en rigtig fin størrelse – det vigtigste for mig var, at designet var fedt. Derfor valgte vi at købe et ultra tyndt tv og så med en lille kant, da tvet derigennem syner mindre.. For mig har vi prioriteret helt rigtigt..

 • Reply
  Simon
  November 15, 2013 at 09:45

  Nu er jeg mand – og jeg er fint tilfreds med mit 52″. Dog tror jeg helt sikkert, at kvinder foretrækker et mindre TV, da et stort TV ikke ligefrem vidner om en “pæn” og “nydelig” indretning. Det er bare hvad jeg tænker 🙂

  • Reply
   Allan
   November 16, 2013 at 11:44

   Men det er jo i virkeligheden ret underligt, at mange har det sådan, altså at et stort TV er ensbetydende med halvdårlig smag. Jeg synes de nye store (som i kæmpe) TV er ret lækre.

   • Reply
    Steffen
    November 16, 2013 at 17:44

    Det kommer vel an på rummet det står i, hvis det er et stort rum, så skal der større møbler til, at fylde det ud og det modsatte med mindre.

    B&O’s Beovision 10 er en kæmpe kasse, som jeg ikke ville have noget imod, at have stående, da det er usandsynligt flot.

    Jeg tror lidt, at problemet med store tv ligger i, at de i mange år har været forbundet lav kultur, så folk vil hellere have et mindre tv og en masse ulæste bøger, så gæsterne tror, at man faktisk læser.

    Kvinder har så også en underlig tendens til, at gemme ting væk, hvilket bliver svært med et stort tv. 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.