DESIGN

Hulda’s Christmas Wishes

Jeg var ude for at få fat i de sidste julegaver i går og jeg sidder stadig og prøver at få pulsen ned igen efter ræset. Der er så mange på julegaveshopping i byen i København at det kan være svært at holde fokus på gavelisten og ikke bare stoppe op midt i Illum og måbe. Men det lykkedes at få fat på de sidste gaver, selvom der til stor overraskelse er udsolgt af diverse varer allerede! Note til næste år: start julegaveindkøbet i oktober!

Men her er nogle af de ting jeg håber at der ligger under mit juletræ i år, måske i kan blive lidt inspireret. Jeg ønsker mig nogle lækre pudebetræk fra Society og den seje magasinholder fra Frederik Roijé til min hyggekrog i køkkenet. Jeg kunne også godt tænke mig den fine lysestage fra ENO til de mørke vinteraftner. Sukkertoppen fra Stillebens stel har været på min ønskeliste længe, men den må jeg bare eje til min lågkrukke samling. Til sidst kunne jeg godt tænke mig de dekorative Twin klodser fra HAY, jeg er sikker på at både jeg og mine små nevøer ville få stor glæde af dem.

 

HuldaWishes_bungalow5I was out grabbing the last Christmas presents yesterday and I’m still trying to recuperate after it all. There are so many people out on Christmas shopping in the city of Copenhagen that it can be hard to stay focused on the gift list. But I managed to get hold of the last gifts, although to my big surprise some items are sold out already! Note for next year: start the Christmas shopping in October!

But here are some of the things that I hope are lying under my Christmas tree this year, perhaps it can be a bit inspirational to you. I would really like some delicious pillowcase from Society and the cool magazine holder by Frederik Roijé for my cozy corner in the kitchen. I would also like the fine candlestick from ENO for the dark winter evenings to come. The Sukkertop from Stillebens own production has been on my wish list for a long time, but I just have to have it for my lidded jar collection. Finally I would very much like to own the decorative Twin bricks from HAY, I’m sure that both my little nephews and I would benefit greatly from them.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.