DESIGN

Hvad er dit drømmemøbel?

Nu begynder jagten på mine drømmermøbler – jeg flytter 1. juli, så er så småt gået i tænkeboks efter de perfekt møbler. Jeg vil ikke storme ud og købe noget midlertidigt. Vi hellere vente til jeg har råd til de helt rigtige drømmemøbler. Hvad drømmer du om?

I min nye lejlighed skal jeg drømmer jeg om en ny sofa. Drømmer mig hen i en fra Eilersen – og heldigvis koster den “kun” 35.000 kr. Så indtil der er sparet op, må folk nok selv tage puder med…

Savler du hver gang du ser et bestemt møbel? Hvad drømmer du om? Hvad vil du bare eje? Del dine tanker nedenfor!

 

What is your dream furniture?

Now begins the hunt for my dream furniture – I’m moving July 1st, so I’m slowly starting to think about the perfect furniture. I will not storm out and buy something temporary. I’ll rather wait till I can afford the perfect dream furniture. What do you dream about?

For my new apartment, I dream about a new sofa. I see myself in a big one from Eilersen – and fortunately its “only” 35,000 DKK So until there is enough in the bank, people probably have to bring their own pillows…

Do you drool every time you see a particular piece of furniture? What do you dream about? What do you just have to own? Share your thoughts below!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Stine
  June 13, 2011 at 14:32

  Jeg sidder med en lille drøm om en dag at eje bamsestolen af Wegner. Derudover er et fedt maleri også et ønske, er ikke sikker på hvis kunstnernavn der skal stå nederst i venstre hjørne men det er heller ikke så vigtigt – bare det er mig!!!
  Men tror lige jeg venter med at spare indtil jeg har en månedsløn der ikke hedder SU…

 • Reply
  Nikolaj Wølck
  June 13, 2011 at 15:12

  Ægget… En eller anden dag skal jeg eje sådan et 🙂 Der er mange der synes det er gammelt og kedeligt, men for mig er det toppen af Dansk design.

  Og havde jeg rummet til det, så Eero Aarnio Ball Chair i kæde. Synes det ser så fedt ud når den hænger ned fra loftet.

 • Reply
  Sara
  June 13, 2011 at 16:24

  Helt sikkert Wegners RY 25 skænk. Jeg mangler et møbel i min stue under TV’et. og jeg er ikke den store fan af d meget upersonlige TV-møbler der findes i alskens boligforretninger. Men fra priser på 40.000 kr. må jeg nok drømme videre de næste mange år 🙂

 • Reply
  Heino
  June 14, 2011 at 10:50

  Min drøm er en Finn Juhl “The Baker sofa”, der produceres af Onecollection. Det er på ingen måde en luksus-flyder, som en sofa fra Eilersen. Men det er så smukt et møbel, at den i sig selv er et kunstværk: http://www.fotoagent.dk/single_picture/11069/1/large/Baker_sofa_gron.jpg

 • Reply
  Mie
  June 14, 2011 at 12:52

  Jeg drømmer tit og ofte om en stingray gyngestol – men ikke dem i plastik.

  Åhh, den i mørk Madagaskar træ er evig smuk – og skøn at sidde i 🙂

 • Reply
  Ann-Sophie
  June 14, 2011 at 17:38

  Uha, uha. Jeg har lumske planer om at købe Arne Jacobsens “Svanen”, når jeg engang er færdiguddannet og får min første rigtige “voksenløn”.

 • Leave a Reply