INTERIORS LIFE

Hvem skulle have troet?

Var i IKEA i søndags – lige meget hvornår og hvor godt man har planlagt er det bare altid et mareridt. Man (eller jeg!) kan bare ikke gå igennem gangene og kigge efter de ting man har på sin liste – stort set inden man kommer hen til indgangen er man træt.

OG, hvorfor er det, at alt bare ser så lækkert ud på billeder og så bare ikke lige er det man havde troet når man får det mellem fingrene! Se bare de to billeder – hvem skulle have troet at det var IKEA?

{source: fotograf Daniel Hertzell}

Who would have thought?

I went to IKEA on Sunday – no matter when and how well you have planned, it is just always a nightmare. You (or I!) just cannot walk through the aisles and look for the things you have on your list – almost before you get to the entrance you are tired and stressed out.

AND, why is it that everything just looks so gorgeous at their pictures and just not is what you thought it would be when you get it between your fingers! Just look at the two pictures – who would have thought that it was IKEA?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marianne P
  November 10, 2010 at 09:51

  IKEA er virkelig gode til at få ting til at se lækre ud på billeder, det er der ingen tvivl om. Bliver tit skuffet når jeg kommer derud og der er også en del år siden jeg har handlet andet end servietter der:-)

 • Reply
  Heidi
  November 10, 2010 at 10:15

  Ja, IKEA er god til styling, det er helt sikkert. Men på den anden side, så synes jeg ikke man skal have så store forventninger – IKEA er IKEA, både på godt og ondt…

 • Reply
  C
  November 24, 2010 at 11:11

  Jeg syntes nu sjældent jeg er blevet skuffet når jeg er taget i IKEA. Det er jo ikke design når det er bedst, men jeg syntes pris og kvalitet hænger fint sammen. Og selvfølgelig styler de det så det ser lækkert ud, det er jo sådan de gør reklame for dem selv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.