LIFE

Hvilken lænestol?

Kære læsere,

Jeg er blevet den lykkelige ejer af en ny fin lejlighed på Østerbro. Jeg flytter til marts, I skal nok nå at høre meget mere om det, da jeg jo agter at have jer med hele vejen, når møbler skal vælges og vægge males. Jeg går fra 51 kvm til 83 kvm, så heldigvis bliver der plads til nogle nye møbler. Men jeg står i et dilemma med hensyn til lænestol til stuen. Vi har en grå sofa, hvis I kan huske den? Hvis du har en holdning til, hvilken lænestol det skal være, så tager jeg mod hjælpen med kyshånd.

//

Dear readers,

I have become the proud owner of a new nice apartment in Copenhagen, Østerbro. I’m moving to March, you’ll manage to hear much more about it, since I intend to have you with me all the way when furniture must be chosen and walls painted. I go from 51 sqm to 83 sqm, so thankfully there will be room for some new furniture. But I face a dilemma with regard to an armchair for the living room, we have a gray couch, if you can remember it? If you have an opinion, help is much appreciated!

[polldaddy poll=6810767]

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Frk. Løkkegaard -minimized
  January 6, 2013 at 01:42

  Uuuuuh TILLYKKE!!! – Der er ikke noget bedre end at få lov at indrette et nyt hjem… Min kæreste er ikke helt enig, men hvis det stod til mig (og pengene var til det…) så kunne jeg godt flytte en gang om året – naturligvis bare for at få lov at indrette, og tale om det, konstant 😀
  Jeg glæde rmig til at følge med på “rejsen”.

  • Reply
   Hulda
   January 6, 2013 at 21:14

   Haha, der er jeg enig med dig, jeg kunne også godt flytte en gang om året!

 • Reply
  Sarah
  January 6, 2013 at 10:16

  Jeg har selv about a lounge chair fra Hay og jeg må sige – den er fantastisk !!! Bedste køb, man sidder så godt i den og den pynter gevaldigt. Tillykke med den nye lejlighed jeg gik selv fra 52 m2 til 83 m2 i sommer og det er det bedste !!!!!!!!

 • Reply
  Steffen
  January 6, 2013 at 14:56

  Jeg har About a chair spisebordsstolen (i congac læder), men må sige, at jeg ikke synes lænestolen er særlig vellykket og synes ikke man sidder synderligt godt i de to andre, så dør nr. 4….

 • Reply
  Pernille Aaskov nielsen
  January 6, 2013 at 16:16

  Uhh. Den er svær. Jeg synes Tempo Lounge chair fra nevvvorks er en god pendant til din sofa. Udtrykket er stringent – ligesom din sofa, men den er høj og omfavnende – i modsætning til din sofa.

 • Reply
  Anne Skytte
  January 7, 2013 at 09:20

  Enten en Wegner i træ med hynde eller en stol i kernelæder fx. Safaristolen

 • Reply
  Eva
  January 15, 2013 at 23:53

  Meget i samme stil som stolen fra Nevvorks er en der hedder Mommoth Chair (Fluffy)
  http://www.norr11.com/en/Living/Armchairs/Mammoth_Chair_Fluffly
  Jeg synes den har et mere nordisk udtryk (pga træet) end Nevvorks´og denne vil også stå virkelig flot ude i rummet, så den kan ses fra alle vinkler. Hvilket måske vil være en idé, hvis du ikke har så mange møbler til kvm endnu 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.