LIFE

Instagram Inspiration #9

I denne omgang Instagram Inspiration vil jeg gerne vise jer en bunke billeder fra én enkelt profil, nemlig Kristinenor. Jeg er helt skudt i hendes billeder af forskellige enkle overflader, jeg havde svært ved at vælge et par stykker ud til at vise jer, der er så mange fine. Så jeg kan klart anbefale at kigge forbi hendes profil og blive inspireret eller bare nyde de flotte billeder. Der er i hvert fald et par stykker som jeg ville ønske at jeg kunne få som kunst på min væg.

 

Instagram_Bungalow5_Hulda copy copy

For this time’s Instagram Inspiration I want to show you a bunch of pictures from one single profile, namely Kristinenor. I am in love with her pictures of various simple surfaces, I had a hard time choosing a few pictures to show you, there are so many beautiful ones. So I can definitely recommend stopping by her profile and be inspired or just enjoy the beautiful pictures. There are at least a few pieces that I wish I could get as art for my walls.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.