DESIGN INTERIORS

It’s A Man’s World #15

Som Trine rigtig nok proklamerede i går, så sætter jeg gang i min mandeverden igen. Sidst delte jeg egentlig blot 6 billeder, nu vil jeg hellere dele tanker, ønsker eller inspiration til en mandeindretning.

Der hvor jeg er inspireret for tiden, er i køkkenet. Jeg synes der lanceres rigtig mange spændende køkkener og maskiner. Med efteråret vokser min lyst til at hoppe ud i køkkenet også. Så nu drømmer jeg om et Paperwood Køkken af italienske Aris Architects (som vist indtil videre kun er en 3D tegning!), og måske min lille lejlighed også bedre kan bære et nyt Tinka by Kvik, et kæmpe udvalg af Le Creusets nye mandefarve Ocean og hvilket mandekøkken uden køkkenudstyr, Philips, ja tak!

//

As Trine rightfully proclaimed yesterday, I am starting my It’s A Man’s World again. Last time I just shared 6 pictures, now I’ll rather share thoughts, wishes or inspiration for a manly decor.

The space I am mostly inspired at the moment, is in the kitchen. I think that many exciting kitchens and kitchenware is launched these days. With autumn grows my desire to jump into the kitchen too. So now I dream of a Paperwood Kitchen by Italian Aris Architects (which, as far as I can see, is just a 3D drawing!), in my little apartment a new Tinka by Kvik is probably better anyway, a huge selection of Le Creuset’s new manly colour Ocean and what proper kitchen without kitchenware? Philips? yes, please!

Bungalow5_Paperwood

Bungalow5_Kvik_Kitchen_Tinta_Masculine_Main

Bungalow5_Philip_ Heroproducts

Bungalow5_LeCreuset

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.