INTERIORS

Jamie Oliver

Jeg ved godt I også fik ud af huset i går – men alligevel, så synes jeg lige I skulle have den her. Jamie Oliver har et nyt program (som, så vidt jeg ved, ikke er blevet vist i DK endnu!) hvor han arbejder i et køkken. Illusionen er jo selvfølgelig, som det altid er, at det hans eget køkken/hjem. Men venner – det er det ikke! Har netop fundet billederne af lokationen, som er brugt i programmet, som man nu kan leje! Uanset hvad, så er lejligheden i hvert fald lækker, og den ligger i mit elskede London.

De åbne rå rum er så lækre, vinduerne, bogreolen, terrassen – YES! Sofaen – UD!

{source: jj locations}

 

Out of the house: Jamie Oliver

I know I also posted an “out of the house” yesterday – but I think you just had to see this. Jamie Oliver has a new program where he works in a kitchen (well, sometimes he is in the garden or at a school). The illusion is of course, as always, that it is his own kitchen/home. But friends – it is not! I have just found the pictures of the location, which is used in the program, which you can now rent! Either way, the apartment is certainly delicious, and is located in my beloved London.

The open raw space is so nice, the windows, the bookcase, the patio – YES! The couch – GET IT OUT!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  liv s.
  October 28, 2010 at 18:22

  Vil bare sige det er ikke alle der får ud af huset så jeg synes det er rigtig dejligt med de her indlæg i laver 🙂 Rigtig god inspiration til min kommende lejlighed.

 • Reply
  Rikke
  October 29, 2010 at 08:11

  Hej…
  Så lige jeres indlæg og synes at jeg kunne genkende stedet fra tv. Programmet sendes nemlig i Danmark, dog vidst kun om formiddagen på kanal 4. Bare en lille bonus info. 🙂
  Tak for en god blog.

 • Leave a Reply