LIFE

Julestemning med sort

Jeg har i lang tid været kritisk over for at bruge sort i julen, men jeg må sige at med hvert år der går så bløder jeg mere og mere op. Da jeg så disse billeder hos Daniella Witte med sorte julestjerner, så blev jeg fyldt med julestemning. Måske bliver det endda i år at sort julepynt sniger sig ind i mit hjem?

Foto: Daniella Witte

I have long been critical of using black at Christmas time, but I must say that with each passing year I get more and more fond of it. When I saw these pictures on Daniella Witte‘s website with the black stars, I was filled with Christmas spirit. Maybe this is the year that black Christmas decorations sneak into my home?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  November 23, 2012 at 09:22

  De er helt vildt fine ;D
  meget dæmpet og minimalistisk, men stadig super fine !

  Har en GIVE AWAY igang på bloggen,
  kig forbi og deltag i konkurrencen om et lækkert ur
  fra DYRBERG/KERN 😀

 • Reply
  Sara
  November 23, 2012 at 09:47

  I vores meget minimalistiske, grafiske hjem bruger vi sort/grå/hvid/sølv hele året – også i julen. Det er enkelt men lækkert og hjemmet ser rigtig pyntet ud alligevel. Men på min datters værelse har julen dog lidt flere farver 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.