INTERIORS

Kitchen, Herringbone and Marble!!

Jeg fik en helt ustyrlig trang til at flå lågerne af mine køkkenskabe og samtidig få anskaffet mig den bordplade i marmor, jeg har fablet om hele sidste år, da jeg så denne lille hyggelige lejlighed hos Fantastic Frank. Mørke sildebensparketgulve, to-die-for-gulve!!

Samtidig bliver jeg nødt til at sige det igen! Jeg bliver SÅ træt, når jeg kigger de danske ejendomsmæglersider igennem – sig mig, hvem er det lige, der vejleder folk, når de sætter deres lejlighed til salg? Så ryd dog op, få en professionel fotograf og forstå, at billederne er folks førstehåndsindtryk – man sætter jo heller ikke et billede på sin datingprofil, hvor man har persille mellem tænderne og uglet sovehår, vel?

Source: Fantastic Frank

I’ve got a completely uncontrollable urge to rip the doors of my kitchen cabinets and get that table top in marble I have talked about last year when I saw this little cozy apartment at Fantastic Frank. Dark herringbone floors, to-die-for-floors!!

Also, I have to say it again! I get so tired when I look through the Danish real estate pages – tell me, who guides the people when they put their apartment up for sale? It is really not that hard, clean up, get a professional photographer and understand that the images are peoples first impression – you would never have an images of yourself on your dating profile, where you have parsley between the teeth and tousled bed hair, or would you?

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Betina
  January 13, 2013 at 23:11

  Køkkenskabene er så pisse fede, ved du hvor de er fra?

  • Reply
   Steffen
   January 14, 2013 at 01:32

   De er specialdesignet af en arkitekt.

  • Reply
   Allan
   January 14, 2013 at 07:25

   Vidste næsten det spørgsmål ville komme, men Steffen har ret, igen!

   • Reply
    Betina
    January 14, 2013 at 10:59

    Åh! Men tak. Stadig en fed inspiration:-)

    • Reply
     Steffen
     January 14, 2013 at 11:44

     Det stod i salgs opstillingen, så det er ikke fordi jeg hedder Rainman til mellemnavn. 😉

     Der er flere måder du kan kopiere det på alt efter budget.

     1. Køb solide træ låger af samme fabrikat som dine nuværende og få en møbelsnedker til, at fixe dem og send hele køkkenet til en møbellakere bagefter, koster vel en 12-14000 kr.

     2. Gå ud i f.eks. Ikea og køb et helt alm. mdf køkken med solide låger og lav samme trick som før.

     3. Køb et køkken hos Køkkensnedkeren, Københavns møbelsnedkeri etc. og få dem til, at lave designet, der skal du nok smide et nul ekstra på, men så er det også uopslideligt.

 • Reply
  Maria
  January 14, 2013 at 15:35

  Ja, køkkenlågerne er vildt flotte. De har den helt rigtige farve til at understrege uden at overtage showet.
  Og ja, jeg griner også jævnligt over boligannoncer. Uredte senge og vasketøj, der flyder. Det er ikke at gøre sig umage med at sælge en bolig:-)
  Hilsen Maria

 • Reply
  Rikke
  January 14, 2013 at 15:47

  Jeg bliver nødt til lige at komme med et lille udbrud oven på dit udbrud Allan….

  Min kæreste er ejendomsmægler og må derfor gå under din betegnelse “hvem er det lige, der vejleder folk, når de sætter deres lejlighed til salg?”..
  Det er jo ikke ejendomsmægleren der skal rydde op for folk og lære dem omkring almindelig orden. Jeg ved, at alle deres sælgere får besked på at der skal være pænt og nydeligt, når den professionelle fotograf kommer og fotograferer lejlighederne, men det kan da aldrig være mæglerens skyld, at sælger er ligeglad med hvordan boligen fremstår!

  Mvh. Rikke, der normalvis er meget glad for jeres blog…

  • Reply
   Allan
   January 14, 2013 at 16:26

   Til dels enig! Ejendomsmægleren skal sælge varen, og det handler vel om at præsentere boligen på bedst mulige facon, og jeg er fuld klar over at alle sendes hjem med en besked om at rydde op, men den besked trænger jo ikke altid igennem, derfor mener jeg, at både ejendomsmægler og fotograf har et langt større ansvar i, at få folk til at få ryddet ordentligt op – og hvis det betyder, at der skal en professionel på banen, so be it!

   Det er jo netop det Fantastic Frank og andre svenske ejendomsmæglere er så dygtige til. Her bruges der mere en de obligatoriske 30 min. som den danske fotograf typisk bruger (et skud fra hver døråbning ind i rummet!) og en stylist hjælper med at få ryddet op og præsenteret på bedste vis.

   Det er ikke kun FF der praktiserer denne model, men en lang række andre gør det samme, jeg forstår stadig ikke, hvorfor de danske ikke gør det samme. Jeg ved dog, at et par tilbyder det til sælger mod ekstra betaling, jeg synes dog det skulle være en del af pakken – igen, er det vel i ejendomsmæglerens interesse at få solgt lejligheden (hurtigt!).

   • Reply
    Steffen
    January 14, 2013 at 18:54

    Som Allan siger, så handler det ikke om, at der skal være klinisk rent, men styling og billede kvalitet.

    Der er mange af mæglerene, der styler lejlighederne til, at se ud som om, at der er nogen hjemme, med mad på bordet etc.

    Alvhemmakleri.se, er et rigtig godt eksempel.

 • Reply
  Mattia Meli
  January 15, 2013 at 11:40

  This place is beautiful.
  I so agree with what you say about Danish real estate listings (I’m looking for a place in CPH so I go through them often), but on the other hand it is fun to see such ugly interiors and imagine different possibilities to improve them 🙂

 • Reply
  tsen
  April 12, 2013 at 02:50

  køkken ligner en front fra superfront

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.