INTERIORS

Kitchen of the Week: A Colorful Kitchen Hack in a Summerhouse in Vejby, Denmark

In a house dating back to 1931 with original wood paneling, stone floors and big windows facing the great landscape are all still intact. Surrounded by knee high grass and views of the ocean is where a Danish design couple finds space to relax and gather inspiration before heading back to busy days in Copenhagen.

The design couple is no strangers to colorful décor, which is also why they chose a Match kitchen designed by Gent-based duo, Muller van Severen for Reform. The durable and wax-like HDPE traditionally used in cutting boards – are paired with classic, yet playful features like brass handles and a lush marble countertop. The final outcome is a kitchen that’s as tough and resilient as it is extraordinary and inspiring.

Photography courtesy of Reform.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Milla from Sukhi
    February 27, 2020 at 09:36

    Love that there is so much of the origins left, the wood paneling looks amazing, and very contemporary!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.