LIFE

Konkurrence: Electrolux’ Design Lab 2011 konkurrence

Hvordan ser fremtidens husholdningsprodukter ud i en verden, hvor alle er på farten? Under temaet ‘Intelligent Mobility’ præsenteres verdens mest innovative designs i London 7. september. Anledningen er Electrolux’ Design Lab 2011 konkurrence.

En stepdansende støvsugning mens du kaster rundt med din blender for at lave smoothies. Det kan være fremtiden ifølge udvalgte finalister i Electrolux’ niende Design Lab konkurrence, hvor der også præsenteres en transportabel tøjrenser, der kører på sukkerkrystaller og en bærbar mikroovn styret fra din smartphone.

Temaet har udfordret designstuderende over hele verden til at skabe innovative løsninger med fokus på ’Intelligent Mobility’, som kan bruges både i og udenfor hjemmet. Over 1300 forslag fra 50 lande blev sendt ind. Finalisterne er fundet, gæt hvem der vinder – og vind en af de tre ErgoRapido støvsugere, samlet værdi 4047 DKK, som vi sammen med Electrolux sætter på højkant blandt de rigtige svar!

De næste 4 uger sætter vi fokus på de 8 finalister og du skal blot efterlade en kommentar på hvilken du mener skal vinde Electrolux’ Design Lab 2011 konkurrence. Du er naturligvis velkommen til at smugkigge og læse mere om de otte finalister her 

Du skal altså blot tjekke de 8 finalister ud i ovenstående link, skrive en kommentar med hvem du tror der vinder og hvilken skole/universitet han/hun kommer fra!  

 

*Konkurrencen løber t o m den 06.09. kl.00:00. Vinderen annonceres 08.09 i dette indlæg! Vinderen vælges af Bungalow5, og præmien kan ikke byttes. Vinderen skal være bosiddende eller have adresse i Danmark // The competition is only for Danes and runs until 06.09. at 00:00. The winner will be announced in this post! Bungalow5 chooses the winner and the price cannot be exchanged. The winner must be resident or have an address in Denmark.

UPDATE: Vinderen af Electrolux Design Lab 2011 er fundet og desuden er også de tre vindere i vores konkurrence fundet – se mere her!

You Might Also Like

46 Comments

 • Reply
  Louise F
  August 8, 2011 at 20:35

  Det er nogle lidt sære/underlige finalister nogle af dem, men tror at den transportable induktionsplade designet af Tommi Moilanen fra Aalto University School of Art and Design i Finland vinder. Den kunne jeg godt se det smarte i.

 • Reply
  BETINA Z
  August 8, 2011 at 20:45

  Hmmm, ja det er jo ikke nemt at gennemskue, hvem der vinder, men mit bud bliver Matthew Schwartz fra California State University, Long Beach!!! Go Matthew, go Matthew!!!:)

 • Reply
  Julie
  August 8, 2011 at 20:49

  Jeg tror den fremtidige vinder bliver nr. 7: Smoobo Blender
  Designeren kommer fra Massey University

  Mægtig smart smoothie apparat – tror alle ville tage sig tiden til at blende sig en smoothie eller andet godt, hvis denne opfindelse bliver sat i produktion 🙂

  Jeg ville personligt ikke lave andet!

 • Reply
  Laura R
  August 8, 2011 at 20:54

  Jeg hepper på Enzo Kocak fra Monash University. Ribbon kunne være ret lækker at have i tasken, når termokanden begynder at strejke efter en laaang dag i skolens mørke auditorium.

 • Reply
  ANHOLM
  August 8, 2011 at 22:24

  jeg stemmer på Adam Miklosi fra University of West Hungary – Institute of Applied Arts.
  efter min mening lyder det til at være noget mange familier kunne bruge, børnefamilier, singler, kærestepar osv. for tror det på en måde ville gøre så folk ikke smed så meget mad ud, og det kunne vi sagtens bruge! så det er den jeg holder på vinder.

 • Reply
  Christoffer Baumgarten
  August 8, 2011 at 23:17

  Jeg tror på Tommi Moilanen fra Aalto University School of Art and Design som vinder. Intet bedre end skandinavisk design. Jeg kan sagtens forestille mig sammen med venner i en af KBH’s parker med en “Induction Heat Plate”.

 • Reply
  Julie
  August 9, 2011 at 10:12

  Jeg tror at “Ribbon”, det bælte der, der både kan varme op og køle ned, vinder. Pretty brilliant idea, ham Enzo Kocak har fået sig der. Så kan man både bruge det på picnics om sommeren til at køle sin rosé vin, og om vinteren til at holde sin kakao varm når man er på kælke tur. Det er altså ret smart. Kocak er fra Monash University i Australien.

 • Reply
  Hersom
  August 9, 2011 at 10:39

  Jeg tror faktisk at det bliver Matthew Schwartz fra California State University, Long Beach med hans Onda Portable Microwave der vinder.

  Microbølgeovne er efterhånden hvermandseje, men de er stadig store og selve opbygningen har ikke varieret ret meget gennem årerne.

  Jeg synes at Onda Portable Microwave er virkelig lækker nytænkning og jeg ville helt investere i sådan én da den fylder nada i forhold til en traditionel microbølgeovn.

 • Reply
  Hanne w
  August 9, 2011 at 10:42

  Enzo kocak fra monash university vinder da klart med den fede ide..!

 • Reply
  Marie-Louise
  August 9, 2011 at 16:11

  Der er godt nok mange mærkelige ting. Jeg kan næsten ikke bestemme mig, for synes både støvsugeren og den sidste er smart.

  Jeg vælger:
  8: Sous-vide Cell cooker

  Land: Ungarn
  Designer: Adam Miklosi
  Uddannelsesinstitution: University of West Hungary – Institute of Applied Arts.

 • Reply
  Mette
  August 10, 2011 at 20:40

  Det er da nogle vildt fede ting! 🙂
  Jeg ville elske at have alle køkkenredskaberne Især den Sous Vide cooker!
  og den spot cleaner er da smart at have ved hånden

  Men jeg tror det bliver denne Ribbon der vinder 🙂
  “Enzo Kocak is the Australian designer behind the concept Ribbon” Da jeg også tror e ser på hvor godt den vil ramme markedet og kunne omsættes i butikkerne 🙂

  Jeg har lagt et link til din giveaway her:
  ~*~*~GiveAwaysDK~*~*~

  Du er velkommen til at deltage i mine giveaways:)
  ~*~*~KLIK HER~*~*~

 • Reply
  Regitze
  August 10, 2011 at 22:21

  Ville være rimelig tosset med at have Ribbon med mig på festivaler og backpackerferie, hold nu kæft det er smart! Så derfor hepper jeg på Enzo Kocak fra Australien (ja – jeg tager da gerne ned og henter Ribbon selv ;-)) som går på Monash University. HURRA for innovative studerende – they rock!

 • Reply
  Dorte Klerke
  August 11, 2011 at 09:45

  Nogle af opfindelserne synes jeg ikke er så revolutionerende, men bare en videre udvikling. Jeg ville tro at Induction Heat Plate af Tommi Moilanen fra Finland kunne vinde. Det kunne jo være rart at sidde udenfor og vente på det sidste mad bliver færdig og samtidig være selskabelig med gæsterne.

 • Reply
  Line
  August 11, 2011 at 11:12

  Jeg tror på Ribbon, lavet af Enzo Kocak fra Australien som går på Monash University. Det er sgu smart når man skal ud og rejse eller på camping 🙂

 • Reply
  Mathias Vincent
  August 11, 2011 at 21:37

  Onda Portable Microwave af Matthew Schwartz fra California State University, Long Beach, USA – er da for sej!

 • Reply
  Anya Jensen
  August 12, 2011 at 09:24

  Jeg er sikker på at Smoobo Blenderen vinder. Alle elsker en smoothie – børn kan få en sund snack on the go og ideen er simpelthen så god at jeg ville købe den.
  Land: New Zealand
  Designer: Roseanne de Bruin
  Uddannelsesinstitution: Massey University

  Fingers crossed.

 • Reply
  Karlina
  August 14, 2011 at 15:11

  Synes helt klart at Adrian Mankovecký fra Academy of Fine Arts and Design Bratislava skal vinde. Hans opfindelse til en lille teknologisk pletfjerner er noget alle kan bruge, og det er også noget man kan bruge over det hele 🙂
  ps. jeg kunne da i den grad godt tænke mig en af de flotte støvsugere som I udlodder 🙂

 • Reply
  Christine Ilsøe
  August 14, 2011 at 15:36

  Jeg tror – og håber på – at The Spot Cleaner vinder. Folk er på farten hele tiden og skal se smarte ud til tiden, hvorfor det ikke dur, at man spilder en latte to-go på sin skjorte 12 minutter inden, forretningsmødet begynder. Desuden er det nedern at skulle booke tid i møntvaskeriet, hvis det kun drejer sig om én plet på yndlingskjolen.
  Derfor bør Adrian Mankovecký fra Academy of Fine Arts and Design Bratislava vinde!

 • Reply
  Electrolux’ Design Lab 2011 Finalister ‹ Bungalow5
  August 14, 2011 at 21:34

  […] Har I kigget nærmere på finalisterne i Electrolux’ Design Lab 2011? Ellers vil vi i dag og de kommende søndage give jer et lille skub, så du er et skridt nærmere at vinde en af de tre ErgoRapido’er fra Electrolux. […]

 • Reply
  Birgit
  August 15, 2011 at 05:55

  Det er en svær afgørelse, da der er mange smarte ting.
  Jeg gætter på :

  Induction Heat Plate

  Land: Finland
  Designer: Tommi Moilanen,
  Uddannelsesinstitution: Aalto University School of Art and Design

 • Reply
  annemette karaffa
  August 15, 2011 at 13:51

  Uh hvor kunne jeg godt ønske mig flere af tingene 🙂
  De er bestemt ikke nogle dumme designs.

  Jeg kunne særligt godt tænke mig nr. 4: Portable Spot Cleaner. Selvom jeg ik er helt klar over hvor godt et sukkerkrystals-batteri virker i det lange løb.

  Jeg synes også denne er det mest nytænkende, så derfor stemmer jeg på nr 4: Portable Spot Cleaner.

 • Reply
  Mette Skovgaard
  August 15, 2011 at 17:20

  Jeg holder helt sikkert på robotstøvsugeren – Jeg vil elske at rengøringen kunne gøres til en leg, i det store hele er det jo livet onde med al den rengøring, så hvorfor skulle det så ikke kunne gøres sjovt.
  P.S. er lige blevet abonnent på din blog, er overvældet den er mega inspirerende med alle de gode indlæg, tak for det!

  Jeg holder på robo TAB cleaner udviklet af Gyu Ha Choi studerende på Handong Global University i Sydkorea.

 • Reply
  Bente
  August 15, 2011 at 18:07

  Jeg tror helt sikkert på, at Adrian Mankovechy fra Academy of FIne Arts and Design vinder men sin geniale opfindelse af en cleaner.

 • Reply
  Iben J. S.
  August 16, 2011 at 19:46

  Den støvsuger vi kan vinde, vil jeg gerne danse sammen her i huset 🙂

  Har kigget på finalisterne og jeg synes to af dem er gode Ribbon og Induction Heat Plate. Jeg satser på Induction Heat Plate vinder, sådan en kan man altid bruge enten på ture ude i naturen, grill aftener eller når man skal lave mad til mange gæster. Så hepper på: Induction Heat Plate af Tommi Moilanen fra Aalto University School of Art and Design, Finland.

 • Reply
  christine Dyrup
  August 16, 2011 at 21:12

  Jeg tror, at det bliver microovnen, da vi får en stadig mere hektisk hverdag i vores samfund. Kvinderne satser kraftigt på jobbet i forhold til tidligere, så maden bliver lavet hurtigt og nemt 🙂

 • Reply
  Sussi
  August 18, 2011 at 03:50

  Jeg hepper på Smoobo blenderen, for denne ville være et hit herhjemme for mit barn og jeg selv! Roseanne de Bruin er min all time favorit 😉

 • Reply
  Maria
  August 21, 2011 at 23:37

  Jeg håber, at Tommi Moilanen fra Aalto University School of Art and Design vinder! Jeg synes, at det er en helt vildt god idé! Hvordan og hvorledes det overhovedet kan lade sig gøre, forstår jeg ikke helt, men det er vel det vi har designere til her i verden.. 🙂 Meget funktionelt og mange vil gøre brug af denne varmeplade, det er jeg helt sikker på!.. 🙂 Pøj pøj til Tommi!

 • Reply
  Electrolux’ Design Lab 2011 Finalister ‹ Bungalow5
  August 24, 2011 at 14:36

  […] Nu må I endelig ikke glemme at kigge nærmere på finalisterne i Electrolux’ Design Lab 2011? Her er i hvert fald lige lidt info om to mere og måske et lille skub, så du er et skridt nærmere at vinde en af de tre ErgoRapido’er fra Electrolux. […]

 • Reply
  christina Thuesen
  August 25, 2011 at 20:06

  Det bliver Spot Cleaner. Hvad vil livet ikke være uden pletter?

  Land: Slovakiet
  Designer: Adrian Mankovecky
  Uddannelsesinstitution: Academy of Fine Arts and Design, Bratislava

 • Reply
  Caroline
  August 26, 2011 at 10:26

  Jeg tror Sous-vide Cell cooker vinder, Ikke kun pga at det er det de unge vil have, men fordi det efterhånden er det alle vil have 😛
  Det er Adam Miklosi fra University of West Hungary – Institute of Applied Arts i Ungarn, der har fået ideen.
  Rigtig sjov konkurrence i øvrigt, der har gjort mig opmærksom på ting jeg ikke en gang vidste fandtes 😛
  Mvh. Caroline

 • Reply
  Camilla Tuborgh
  August 26, 2011 at 14:39

  Ja, jeg ville jo i princippet gerne eje dem alle, men jeg stemmer på den her. Det må da være enhver ‘wannabe-husmoders’ drøm. For eksempel var jeg i går på restaurant med min kæreste, hvor han spilder forretten ned på jakkesætsbukserne. Han kigger desperat på mig som om jeg er en åben bog om pletter. Men næ nej, det er jeg ikke. Havde jeg da bare haft Portable Spot Cleaner i min håndtaske.

  Portable Spot Cleaner
  Land: Slovakiet
  Designer: Adrian Mankovecky
  Uddannelsesinstitution: Academy of Fine Arts and Design, Bratislav

 • Reply
  Cecilie Bjørnskov
  August 27, 2011 at 10:59

  Mit gæt falder på Enzo Kocak fra Monash University med sin opfindelse “Ribbon”.
  Noget så simpelt som et bånd, der både kan varme og køle, er helt igennem genialt samt noget, som jeg tror, alle mennesker vil finde brugbart. Jeg kunne i hvert fald godt bruge den til at opvarme lunkent kaffe eller køle en lunken vandflaske. Ingen er vilde med lunkent, jeg gætter derfor RIBBON!

 • Reply
  Charlotte Munk Thalund
  August 27, 2011 at 20:41

  Vinderen bør være Enzo Kocak fra Monash University. Det er en super ide!

 • Reply
  Betina Madsen
  August 29, 2011 at 23:22

  Portable Spot Cleaner designet af Adrian Mankovecky fra Academy of Fine Arts and Design, Bratislava i Slovakiet.

 • Reply
  Ninna K. Nielsen
  August 30, 2011 at 13:15

  Jeg tror på Ribbon af Enzo Kocak. En ting, der er anvendelig til flere formål, ikke fylder, og måske ikke er så svær at producere.

 • Reply
  Maj-Britt
  August 31, 2011 at 12:00

  Jeg tror Gyu Ha Choi fra Handong Global University vinder, fordi det helt klart ville gøre det sjovere at gøre rent!

 • Reply
  F. Madsen
  September 2, 2011 at 09:38

  Jeg gætter på
  4: Portable Spot Cleaner

  Land: Slovakiet
  Designer: Adrian Mankovecky
  Uddannelsesinstitution: Academy of Fine Arts and Design, Bratislava

 • Reply
  Vibeke Harbøll
  September 3, 2011 at 19:58

  Jeg gætter på:
  Ribbon af designer Enzo Kocak
  Uddannelsesinstitution: Monash University

 • Reply
  Cæcilie
  September 4, 2011 at 17:21

  Jeg sætter min stemme på den transportable kogeplade – den er da temmelig smart!! Gad godt have sådan en med på næste campingtur 🙂
  Så Induction Heat Plate af Tommi Moilanen fra Aalto University School of Art and Design må være den der løber med sejren!

 • Reply
  Ditte Mehner Kristiansen
  September 6, 2011 at 22:27

  Jeg tror helt klart, at Adrian Mankovecky fra Academy of Fine Arts and Design, Bratislava vinder… Det er jo DRØNsmart med en bærbar tøjrenser.

  Hvem har IKKE nogensinde stået i en akut situation hvor man har haft brug for sådan en tingest? Jeg har i hvert fald… 😉

 • Reply
  kaja rysgaard
  September 7, 2011 at 00:23

  Jeg føler mig sikker på at det er

  Den transportable induktionsplade, jeg kan sagtens se det geniale i den, og så er den jo yderst brugbar den er designet af Tommi Moilanen fra Aalto University School of Art and Design i Finland

  <3

 • Reply
  Mathilde
  September 7, 2011 at 08:22

  Jeg er helt vild med “Sous-vide Cell cooker” og er sikker på at den vil vinde. Redskaber der kan lette ens hverdag, samtidig med at den hjælper en til at holde en sund livsstil med sund mad er noget de fleste vil sætte stor pris på. Derfor hepper jeg på den.

 • Reply
  Electrolux’ Design Lab 2011 Finalister ‹ Bungalow5
  September 7, 2011 at 22:23

  […] mener at en af disse to vinder Electrolux’ Design Lab 2011, så er det bare om at få delt det i konkurrencen her i en vis fart – så vinder du måske en af de tre ErgoRapido støvsuger fra […]

 • Reply
  kaja rysgaard
  September 10, 2011 at 23:21

  Hejsa

  Er lidt nysgerrig 😀 hvornår bliver vinderne offentliggjort? 🙂

 • Reply
  T
  September 11, 2011 at 12:09

  Det skulle gerne blive i aften. A er ophængt af messe i Paris, men vi arbejder på sagen 🙂

 • Reply
  F. Madsen
  September 14, 2011 at 22:51

  Er vinderne fundet?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.