DESIGN

Kvalitetstid med Mora Cera

Jeg undskylder på forhånd, men det bliver lidt usexet, det skal handle om armaturer i dag. Men læser du med hele vejen, så er der en lille overraskelse til slut.

Mora Armatur har netop lanceret et nyt blandingsbatteri, Cera, som kan spare dig for enorme mængder vand og energi. Armaturet kan ofte være en smule overset i indretningen, men når der nu hele pensionen bruges på det nye badeværelse eller samtalekøkken, så må vandhanen altså også godt følge med.

En af de ting jeg elsker er at fylde glasset med isterninger og Bourbon, sætte god musik på anlægget og tænde den varme bruser til et langt bad og god musik. Se det er kvalitetstid. Hvad er kvalitetstid for jer? Se det spørgsmål vil Mora også gerne vide, og de belønner endda de bedste bud med 4000 dejlige danske kroner, som kan bruges til lige hvad du vil. Om det er en tilskud til ny sofa ala Tines, en nyt spejl som Huldas eller et af vores super seje print må du helt selvom, faktisk kan du bruge pengene ligesom du lyster! Udover det, kan tre vindere hver uge vælge imellem et Mora Cera køkkenarmatur, håndvaskarmatur eller armatur til badekar/bruser. Skynd dig, konkurrencen kører i tre uger, men der trækkes vindere hver uge.

Gå ind på Mora Armaturs kampagnesite og læs mere om konkurrencen og følg deres Facebook side, hvor vinderne annonceres hver uge.

Bungalow5 Mora Cera 003

Bungalow5 Mora Cera 001

Bungalow5 Mora Cera 002

 

Mora Armatur has just launched a new mixer tap, Cera, which can save you huge amounts of water and energy. The tap can often be a bit overlooked in the decor, but when you spent your entire savings on the new bathroom or kitchen, then a beautiful tap you be in there too.

The competition is only for Danes – sorry guys.

– Brought to you in collaboration with Mora Armatur

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Berit C. - Attached to Fashion
    April 22, 2013 at 15:06

    Uh, det lyder som en lækkert konkurrence. Tak for tippet 🙂

  • Leave a Reply