INTERIORS LIFE

Læse stof på badeværelset?

Har længe gået og tænkt over at jeg skulle spørge jer! Der er sikkert mange (ikke kun mænd!) der læser lidt på toilettet, eller hvad? Hvad synes I – skal man have læsestof på toilettet?

Her er i hvert fald en virkelig lækker håndvask fra italienske PlanIT, hvor der i hvert fald er rigeligt plads til lækkert læsestof.

 

//

 

Reading material in the bathroom?

In a long time been thinking that I should ask you! There are probably many (not just men!) who read a little on the bathroom, or am I wrong? What do you think – should you be reading on the toilet?

Here is certainly a really nice sink from Italian PlanIT, which certainly has plenty of room for delicious books and magazines.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Marianne P
  November 9, 2010 at 09:49

  Jeg synes det er helt i orden! 🙂 Og meget flot vask…

 • Reply
  caroline
  November 9, 2010 at 11:02

  Jeg synes vasken er utrolig flot men har aldrig været vild med læsestof på badeværelset. og slet ikke hvis bladet/bogen osv skal ind i stuen bagefter. Ved ikke hvad det er, men det er som om bakterierne bliver siddende på :S

 • Reply
  Stine
  November 9, 2010 at 15:58

  Meget flot vask og hylde.. Jeg synes læsning på toilettet er fint, men er enig med caroline i at det ikke skulle være bøger der skulle tages med rundt i huset..
  Nu er coffee table bøger jo så populære, kan man lave konceptet om til toilet “shelf” bøger??

 • Reply
  Trine
  November 9, 2010 at 18:21

  Nu for tiden har jeg plantelister hængende på væggen lige ved toilettet, da det er en liste, som jeg skal lære udenad. Det kan virkelig anbefales – da man jo ser det flere gange om dagen 🙂

  Jeg synes heller ikke at de bøger eller blade som er på toilettet skal rundt i huset…

 • Reply
  Antado Poland
  October 10, 2013 at 08:25

  Great shapes! I really like this design!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.