DESIGN

Lauritz nu også på iPad!

Som I måske har bemærket, er auktionssitet Lauritz.com kommet til iPhone og Android, og nu også på iPad. Jeg ville bare reklamere lidt for det, eftersom det er min kære kæreste, der har designet applikationen. Selv synes jeg, at app’en fungerer bedre en selve websitet, som jeg synes trænger til en ordenlig overhaling! Ellers er sitet et, jeg besøger regelmæssigt, og der er altid gode sager at finde Måske der bliver købt nogle ting til den nye bolig fra Lauritz.com.

Hent den til iPhone/iPad her – eller til Android her

Foto: Formgeist

lauritz_iphone_ipad

As in probably noticed then auction site Lauritz.com has come to iPhone and Android, and now the iPad. I just wanted to advertise a little for it because it is my dear boyfriend who designed the application. Although I think the app works better than the site itself, which I think needs a decent redesigning! Otherwise, a site that I visit regularly and there are always good things to find, maybe I will be buying  some stuff for the new house from Lauritz.com.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  February 2, 2013 at 09:26

  Hvor smart 😀

 • Reply
  Mathilde
  February 2, 2013 at 11:47

  Stor ros til din kæreste.
  Lige i går sagde jeg til min kæreste “nogle apps virker bare bedre end deres hjemmeside” da jeg netop sad med appen fra Lauritz.com.

 • Leave a Reply