INTERIORS

Mano

Mon I tror på kærlighed ved første blik? Jeg plejer selv at være typen, der lige skal se ting lidt an, men det hænder da, at jeg engang i mellem falder for noget, jeg ved, at jeg må eje.

Sådan havde jeg det med den nye urtepotteskjuler i Mano-serien fra Kähler. Jeg har været ret begejstret for den farverige Mano-serie, meeen jeg har jo allerede (mere en et) stel og også rigeligt af diverse tekopper. Men denne urtepotteskjuler havde jeg ingen problemer med at finde plads til!

Mano

Do you believe in love at first sight? I uselly don’t. I like to wait for a bit to test if the crush will last. But occasionally it happens that I find something I instantly know, I have to own.

Like this flowerpot in the Mano-series from Kähler. I have been really fond of the colourful Mano items from the start, but I have (lots of) porcelain and ceramics already, especially cups for tea. But this flowerpot I could easily make room for!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Pernille
  October 6, 2011 at 15:12

  Hvor er vovsen fra? 🙂

  • Reply
   sille
   October 6, 2011 at 18:21

   Pernille : http://www.lisabengtsson.se/

  • Reply
   Tine
   October 6, 2011 at 20:36

   Hej Pernille. Som Sille linker til er de lavet af Lisa Bengtson. De produceres også som store postkort og posters (A4 og A3) og kan købes (relativt) billigt på inreda.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.