LIFE

Marmorbordplade

Når jeg nu lavede et indlæg i går om en betonbordplade, så tænkte jeg, at denne bordplade også var værd at vise jer. Marmor er en af de største nyheder indenfor boligtrends. Her er den benyttet som en bordplade i køkkenet. Hvad synes I om det? Har I budt marmoren tilbage i boliguniverset? Wegnerstolene kommer i øvrigt fuldstændig til sin ret i disse hvide omgivelser. Fuldstændig fantastisk!

Via: A merry mishap // Foto: Per Jansson Fastighedförmedling

I did a post yesterday about a concrete countertop, so I thought this countertop was also worth showing you. Marble is one of the biggest news in interior trends. Here it is used as a countertop in the kitchen. What do you think about that? Have you welcomed the marble back in the home? The Wegner chairs are also fully in their best element in these white surroundings. Really amazing!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Christinna
  October 24, 2012 at 10:26

  Gud hvor er det smukt. Ved du hvem der har lavet New York plakaten? Den må jeg eje.

  • Reply
   Allan
   October 24, 2012 at 21:29

   Kan jeg godt forstå – den hedder Guide to Manhattan og lavet af David Ehrenstråhle, men i 2010, og jeg kan simpelthen ikke lige finde den i en online shop – men måske du er mere heldig? Lad mig endelig vide, jeg vil også gerne have den nemlig…

   Han har dog også lavet til Bombay, som stadig kan fås: http://www.artilleriet.se/shop/details/#2010-guide-to-manhattan

 • Reply
  Steffen Rosberg
  October 24, 2012 at 11:35

  Ham der har sat det køkken op, skal ønske sig et vaterpas i julegave, hold op det er skævt.

  Angående marmor, så er det ikke særlig velegnet til køkkenbordplader, hvilket også er grunden til, at de fleste køkkenproducenter har droppet dem fra programmet.

  De kan bl.a optage farve, så du får en rød/lilla plet på din bordplade, hvis du spilder vin etc. på den.

 • Reply
  Vinnie
  October 25, 2012 at 15:02

  Synes den er fed nok – synes bare det minder meget for meget om min mor gamle bordplads tilbage i 90’erne. Var meget vildere med det “rå” look i den beton du viste sidst.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.