DESIGN LIFE

Mine 3 Flügger Favoritter

Mange af jer har sikkert allerede bestilt jeres 3 gratis tapet prøver fra Flügger, som vi annoncerede i mandags, hvis ikke, så skal I skynde jer. For tilbuddet gælder kun weekenden over. Jeg har fundet mine 3 favoritter, som jeg tror, skal bruges til lidt julepynt! Hvad vil I bruge jeres prøver til?

1. Light and Bright 351943 2. Light and Bright 352046 3. Nordic Leaves 304003

I øvrigt, er I meget velkomne til at henvise til tilbuddet via jeres facebook, twitter eller blog (som flere af jer allerede har gjort, tak!) – bare I henviser til Bungalow5.

 

Many of you have probably already ordered your 3 free wallpaper samples from Flügger, which we announced on Monday, if not, now is the time, as the offer only applies this weekend. I found my 3 favourites that I think will be used for a little Christmas decoration! How will you use your samples?

By the way, do not hesitate to refer to the offer via your facebook, twitter or own blog – as long as you refer to Bungalow5.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Katrine
    October 30, 2010 at 11:03

    Jeg har din første favorit tapetseret på min endevæg i soveværelset, og det er så smukt! Alt efter hvordan lyset falder på tapetet ser det enten gyldent eller sølvfarvet ud.. Og så regner jeg med mit næste DIY-projekt bliver at lave decoupage med resterne på min skraldespand 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.