DESIGN

Monday Inspiration: 40!!

Nu er der ikke mange dage til jeg runder et skarpt hjørne: 40 år. Det er nærmest så skarpt, at man kan skære sig på det. For er det ikke ved 40, at man endelig er en seriøs voksen? Det giver i hvert fald anledning til en masse refleksioner over, hvor jeg er i mit liv, og hvor jeg gerne vil være. Og jeg kan vel heller ikke sige mig fri for, at jeg bevæger mig i retningen af en mere voksen smag, når det kommer til indretning – selvom det ikke nødvendigvis har noget med alder at gøre? Men alt i alt har jeg det fint med min alder, hvor nye prioriteter bliver mulige – og hvor både husprojekter og rejser står i kalenderen.

Så i dag har jeg samlet mine ønsker – startende i drømmeafdelingen og sluttende med en mere realistiske version af en ønskeliste!

//

In a few days I will reach a milestone: 40 years. Is it not at 40, you are finally a serious adult? It least it causes a lot of thoughts about where I am in my life and where I want to be. And that I am moving in a direction of a more adult taste when it comes to interior design – although it does not necessarily have anything to do with age? But all in all I’m fine with my age when new priorities are possible – and where both housing projects and trips are scheduled in the calendar.

So today I have compiled my wishes – starting in the dream department and ending with the a more realistic version of a wish list!

1. A new Sofa

Jeg ønsker virkelig at udskifte min trætte, gamle sofa med en ny. Måske denne lækkerhed CH163 fra Carl Hansen?

I really, really wish that I could replace my old and tired one with a new! Perhaps this beauty CH163 from Carl Hansen?

Bungalow5 Wegner

2. Art

Kunst står virkelig højt på den voksne ønskeliste. Jeg drømmer allermest om en figur ala denne, som By Nord brugte i efterårskataloget fra sidste år eller et litografi af min favoritkunstner Cathrine Raben Davidsen, som kan købes hos Litografisk.

//

Pieces of nice art are on the wish list of an adult! I dream of a raw sculpture like this one that By Nord used in their catalog last autumn, or a lithography from my favourite Danish artist Cathrine Raben Davidsen that can be purchased at Litografisk.

Bungalow5 By Nord

Bungalow5 Litografisk Cathrine Raben Davidsen

3. My Wish List

Og til sidst til min ønskeliste. Den med alle de lækre godter, som er lidt mere realistisk at udlevere til familie og venner, når de spørger, hvad jeg ønsker mig. Ikke alt er indretningsrelateret, men det håber jeg, at I bærer over med!

//

And in the end my wish list. The one with all the goodies realistic enough to give my family and friends when they ask me what I want for my birthday. Not all interior related – please forgive me!

Bungalow5 Wish List 40

1. Nendo – 10/10, 2. Make-up-børste Deluxe Kabuki Brush /Tromborg, 3. Morgana blomstret tørklæde/ By Malene Birger, 4. Grønne planter, fx figentræ, egetræ (i potte) eller kaktus/Photo credit: Nina Holst, Stylizimo, 5. Lågkrukker i marmor/Louise Roe (fås i flere størrelser), 6. Ilse lyseholder i messing/Georg Jensen, 7. Sort mascara/Tromborg, 8. Ansigtscreme Deluxe Face Cream / Tromborg , 9. Print Oak fra Dry Things, 10. Håndcreme /Aesop, 11. Louis Vuitton / Marc Jacobs, 12. Skærebræt i marmor chop chop/Hay, 13. The Kinfolk Table, 14. Donna Tartt – Stillidsen.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.