DESIGN

Monday Inspiration: Efterårsønsker

Egentlig er alle vores penge i efteråret afsat til mere kedelige husprojeter som brønde og isolering, men håber nu alligevel, at jeg kan få sneget en ting eller to fra min ønskeliste ind i budgettet…

Hvad ønsker I jer til boligen lige nu?

PS. Jeg har forsøgt mig med tal på collagen i dag. Hvad synes I? Giver det overblik eller ødelægger det billedet?

 

 

 

1. TOLOMEO MICRO PARETE, væghængt lampe med arm til de forhåbentlig mange bøger, jeg når at læse i løbet af efteråret, DKK 1.650 hos Mekavi (der i øvrigt donerer 5 % af deres omsætning i september til Unicef), 2. STOCKINGS, illustration af Liselotte Watkins, strømpebukser må klart være mit symbol på efterår, SEK 850 hos Wonderwall, 3. WALL CALENDER, evighedskalender til min nye sorte væg, som jeg regner med bliver klar i løbet af efteråret, designet af Pino Tovaglia, DKK 469 hos Hay, 4. I CAN RESIST, Print af Theresse Sennerholt kan jeg som sædvanligt aldrig modstå, og nu kan de også købes online i Danmark, DKK 625 hos Stilleben, 5. LIGTHS PHOTOPHORES, levende lys kan man vel aldrig få for mange af i efteråret? Denne her er så fin i al sin enkelthed, DKK 79 hos Hay, 6. SENGETØJ med fjer fra Louise Roe, fordi nyt sengetøj bare er den lækreste luksus, DKK ca. 899, først på vej til butikkerne, 7. LTR OCCATIONAL TABLE, lillebitte sidebord til min nye og enorm store lænestol, designet af Ray og Charles Eames, DKK 1.835 hos Paustian, 8. LÅGKRUKKE fra Julie Bonde er nok en af de ting, der har stået i allerlængst tid på min ønskeliste. DKK 425 hos Stilleben.

Monday Inspiration: Wishes for Fall

Actually, all our money in the fall are going to be used for quite boring projects around the house such as  as wells and insulation, but hopefully I can sneak a thing or two from my wish list into the budget…

What do you want for your home right now?

PS. I have tried with numbers on the collage today. What do you think? Is it easier to get an overview or does it destroy the picture?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Bente
    September 19, 2011 at 17:12

    Det giver selvfølgelig bedre overblik men jeg syntes ikke det er nødvendigt…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.