DESIGN

Monday Inspiration: Forårsinvesteringer

Mens Allan og Hulda er på vej til Stockholm Furniture Fair, må jeg passe mit arbejde, som dog i denne uge byder på en konference i Tromsø. Jeg har aldrig været så langt mod nord før, jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal forvente mig, men jeg glæder mig!

I dag har jeg fundet de ting frem, der står allerhøjst på min ønskeliste over forårsinvesteringer. Eller forår og forår… Måske er det vejrudsigtens udsigt til – 19 grader i Tromsø mandag eller bare det umådeligt kolde vejr vi har i Danmark for tiden, men vinteren har tydeligvis bidt sig godt fast i min bevidsthed.

1. LUP lysestage i kobberfarvet af Shane Schneck fra HAY (ikke på webshoppen), 2. SKÅLE med fantastisk glasur af Helene Stockmarr hos Stilleben (ikke på webshoppen), 3. WOODEN HAND small/large, DKK 129/169 hos Hay, 4. JAPANSK støbejerns tekande, DKK 529 hos Nehring.dk, 5. TOLOMEO Micro Parete fra Artimide, som jeg vil bruge både som læselampe i stuen og sengelampe, DKK 1.385 hos Mekavi, 6. DOT ROSE uldplaid (fås også i blå, grå og orange) fra rosenbergcph, i butikkerne fra april, 7. MONIKA, Giclée Art Print af Martin Nicolausson, SEK 841 hos Nordic Art House.

 

Monday Inspiration: Spring Investments

While Allan and Hulda are on their way to Stockholm Furniture Fair, I must stay put with my own job. However this week I’m off to a conference in Tromsø (Norway). I’ve never been that far north before, I don’t really know what to expect, but I’m very excited!

Today I found these beautiful things, that all are at the top of my wish list of spring investments. Oh well, spring…. Maybe it’s just the weather forecast at – 19 degrees in Tromsø on Monday or just the extremely cold weather we have in Denmark at the moment, but winter is obviously still I big issue to me

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.