DESIGN

Monday inspiration: Huldas julegaveønsker

Ønskelister er for mig altid en svær ting. De fleste af de ting, jeg ønsker mig, er svære bare sådan lige at skrive på listen, og sende rundt til venner og familiemedlemmer. Så de sidste mange år har jeg ønsket mig tilskud til et eller andet, jeg var ved at spare sammen til. Men mine nærmeste har nu gjort oprør, de forlanger at overrække noget andet end konvolutter i år. Jeg synes da også, at jeg har været god til at finde ting til ønskelisten i år. Meeeen… der sneg sig alligevel et par umulige og bekostelige ting med, så som spejlet fra La Mamba, som ikke engang kan købes endnu.

1. Sofa af Charlotte Høncke, DKK 7.499 hos Bolia, 2. Mobile af Rikke Munk, 3. Mirror on legs af La Mamba, 4. Muuto karaffel, DKK 400, 5. Glaskrukker med trælåg af Anne Flohr, 6. Louxor lampe af Pool, 7. iBox af Henrik Ilfeldt, DKK 219 hos Bolia, 8. Skammel af Sisman, DKK 1.740 hos Stilleben,  9. Københavnerstolen fra Københavns Møbelsnedkeri, 10. Kitchenmanagement krukker, DKK 259 hos Dansk Made for rooms

 

I always struggle with the list of wishes for Christmas. Many of the things I want, are difficult to just write on a list and send out to family and friends. So for many years I have wished for a grant to something that I was saving up for. But now my closest have rebelled, they want to hand over something other than envelopes this year. And I think that I’ve been good at finding things to wish for this year. But as always, a few impossible and costly things snuck on the list this year as well, such as the mirror from La Mamba that cannot even be bought yet.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sue
  December 6, 2011 at 02:38

  Ja, så skal du bare fortælle hvad du virkelig ønsker, ikke? Maaske får du konvolutter igen i år! 😉

 • Reply
  Sara
  January 29, 2012 at 19:09

  Hej Hulda

  Jeg har forelsket mig lidt i den lampe, du har omtalt i dette indlæg. Hvor kan den købes? Linket virker ikke – og jeg kan ikke rigtigt finde den nogen steder?

  På forhånd tak

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.