DESIGN

Monday Inspiration: Latest Wishes

Jeg håber ikke, at I har kigget alt for langt efter mine egne home pics de sidste par søndage – jeg har problemer med mit kamera, som jeg håber snart at få fikset.

I dag har jeg fundet lidt frem fra min egen evigt voksende ønskeliste. Jeg prøver at tænke meget over de ting, der går fra ønske til realitet, på ikke at lade ønskerne udvikle sig til ren forbrugsfest, og på at mærke ordentligt efter, om det, jeg er på vej til at kaste mine kroner efter, også er langtidsholdbart. Nogle ting tænker jeg længe over, mens andre giver den helt rigtige mavefornemmelse ved første øjekast – og her er en god blanding af de to.

Monday Inspiration Latest wishes

1. Steen Jørgensen, fotografi af Katinka Hustad, DKK 1.400 hos PolitikenShop, 2. Syuro, japansk tindåse, DKK 165 hos Stilleben, 3. Lullaby pendant, designet af Monica Förster for Lightyears, endnu ikke i butikker, 4. PK-Bowl, designet af Poul Kjærholm, Architectmade, DKK 1.449 hos Royaldesign, 5. Cross, af RK // DESIGN, fra $23 hos Society6, Leatherbag, designet af Lotta De Visscher for Maze, SEK 2.750.

I have some camera troubles – that’s why I haven’t posted any home pics for the last couple of weeks. I hope to fix it soon.

Today some really great stuff from my eternal growing wish list. I try to give it a lot of thoughts when a thing turns from wish to reality and not to let the wishes turn into a consumers party. And I try to think and feel if a wish will turn into a lasting love. Some things I think about for a really long time before I buy – others give me the right feeling at first sight. This is a nice combination of those two.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.