LIFE

Mugs from LEIF

Jeg bor sammen med en kop-entusiast. Så med jævne mellemrum får jeg tilsendt et link med kopper, han bare må eje. Det sidste link, jeg fik tilsendt, var til webshoppen LEIF, som jeg ikke kendte før. Og jeg må da også indrømme, at de har nogle ret fine kopper. Jeg er jo stor fan af keramik, og elsker når koppen bare kalder på at blive taget op og varmet i dine hænder.

Via: LEIF

I live with a cup enthusiast. So once in a while I get sent a link with mugs that he must own. The last link I was sent was to the webshop LEIF, which I did not know before. And I must also admit that they have some pretty fine cups. I’m a big fan of ceramics, and love when the cup just call to be picked up and warmed in your hands.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  January 12, 2013 at 18:02

  Ja de er godt nok fine og anderledes <3

  / http://WWW.FASHIONBYSTERUP.DK

 • Reply
  LEIF shop ‹ Bungalow5
  April 5, 2013 at 07:24

  […] har før omhandlet LEIF shop i et indlæg om fine kopper de sælger, men der er faktisk også andre ting som jeg kunne tænke mig at fremhæve derfra. Jeg […]

 • Leave a Reply