INTERIORS

New Apartment: Hallway & stuff

Tiden går i den lille lejlighed, men jeg har stadig ikke noget køkken. Halvdelen af hjemmet ligner en byggeplads, og IKEA-køkkenet er ankommet og fylder resten af lejligheden. Så jeg må virkelig gøre mig umage, hvis jeg skal finde de små glæder hist og pist. Vores entré er dog nogenlunde kommet på plads, og som I kan se, blev gulvet hvidt. Det blev en sejr til kæresten, der gerne ville have gulvet hvidt, hvor jeg gerne havde set, at gulvet blev malet sort. Det er dog rigtig upraktisk med de hvide gulve, så nu overvejer jeg at anskaffe mig en sort måtte der fylder hele gangen ud – så kan jeg få mit sorte gulv! Men jeg er rigtig tilfreds med det fine tøjstativ af Annaleena, det er som skabt til vores smalle gang. Men eltavlen, den skal gemmes væk! Er der nogen der har gode råd til det? Overvejer at få vores håndværker til at bygge en kasse udenom den.

Ellers var jeg jo på Finders Keepers sidste weekend og fik anskaffet mig nogle nye billeder, der skal op og hænge. Men det er ikke lige sådan at finde en plads i rodet. Så de står bare og venter, men pynter dog stadig.

Julie Bonde krukkerne får jeg nok aldrig nok af! Jeg har pt 3 stk… og jeg kunne sagtens eje flere! Jeg drømmer om en krukke i rosa, men den har hun ikke produceret mange af for nyligt, de er primært i blå toner, dem der er at finde i butikkerne. Her ses krukkerne med lidt rester fra påsken.

Foto: Bungalow5

Hulda_bungalow5_01

Hulda_bungalow5_02

Hulda_bungalow5_04

Hulda_bungalow5_05

 

Time passes in the small apartment, but I still have no kitchen. Half of the home looks like a construction site and the IKEA kitchen has arrived and fills the rest of the apartment. So I have to really make an effort if I want to find the small pleasures here and there in our home. Our hallway is roughly in place – and as you can see – the floor is white. It was a victory for my boyfriend who wanted the floor white, but I would have preferred that the floor was painted black. However, it is very impractical with the white floors, so now I am considering buying a black carpet to fill the entire hallway out – so cleverly I can get my black floor! However, I’m really pleased with the fine clothing rack by Annaleena, it is perfect for our narrow aisle. But the switchboard, it must be hidden! Does anyone have advice for this? I consider making our craftsman build a box around it.

Otherwise, I was at Finders Keepers last weekend and came home with some new pictures that need to be hanged. But I just can’t seem to find a place in the mess for them. So they just stand and wait, but they still decorate.

Julie Bonde jars I can never get enough of! I currently own 3 pieces … and I could easily get more! I dream of a jar in rose, but she has not produced many recently, they are mainly in blue tones the ones that are in stores now. Here are the jars with little remains from Easter.

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Mi
  April 12, 2013 at 18:37

  Hvor er de fine knager på skabene fra? Leder efter præcis sådan nogle 🙂

  • Reply
   Hulda
   April 12, 2013 at 18:40

   Det er godt nok en væg de sidder på, men kan godt se at det ligner et skab 🙂 Det er oHooks fra Helgo 🙂

 • Reply
  Malene
  April 12, 2013 at 18:41

  Wow, en fed entre. Lækre, enkle detaljer.

 • Reply
  yvonne
  April 12, 2013 at 19:16

  Virkelig smart tøjstativ – nemmere at gøre rent på gulvet. =) Det skal jeg nok tænke over næste gang jeg flytter…

 • Reply
  Elena
  April 12, 2013 at 19:19

  I need to repost your hallway: it’s too beautiful! Love the hanger for Annaleena Leino.. and that stool! Where is it from? It reminds me of the Yanagi Butterfly one.. Love the small containers, too…

  • Reply
   Hulda
   April 12, 2013 at 20:09

   Thank you for your kind words 🙂 The stool is by Gry Holmskov and is named Angel

 • Reply
  Maria
  April 12, 2013 at 20:33

  Hjemme hos mig har vi bygget en kasse til den grimme grimme eltavle. Vi har siden malet den med tavle-maling, så man kan give en besked på vejen ud. Løsningen har kun været positiv 🙂

  • Reply
   Hulda
   April 12, 2013 at 21:23

   Det var også en god idé! Den skal i hvert fald helt klart gemmes af vejen… føj!

 • Reply
  Signe/ Copenhagen Kiddo
  April 13, 2013 at 22:42

  Det ser virkelig fint ud! Jeg har selv overvejet tojstativ som skal hænge fra loftet. Men hvordan har I sikret jer, at det kan holde til belastningen? Vi bor i en gammel bygning, og jeg tør ikke rigtig at satse…

  • Reply
   Hulda
   April 13, 2013 at 22:50

   Tak 🙂 Vi har gips loft, så vi har brugt rawplugs specialt egnet til gips, ellers bare nogle ordenlige skruer og en god krog 🙂 Det hænger der i hvert fald endnu 🙂

 • Reply
  Kat
  April 15, 2013 at 09:38

  Hejsa – super super fed entre! Vi er også lige flyttet og er stuck med en dørtelefon med INDBYGGET video der både er helt helt ubrugelig og grim…jeg har kastet mig ud i et DIY projekt for at slippe for at se på den hele tiden, tjek det ud på min nye blog hvis du har lyst:-)

 • Reply
  WalnutGrey
  April 18, 2013 at 01:18

  I love the clothing rack. Wonderful space saving idea. Great overall look too. Id keep the white floor… just have a no shoe rule 😉

  • Reply
   Allan
   April 18, 2013 at 13:03

   A no shoe rule? Absolutely not… I would rather repaint the floors over and over again! 😉

 • Reply
  Caroline
  September 1, 2018 at 21:17

  Hvor er den fine skammel på det første billede fra?

  • Reply
   Allan
   September 2, 2018 at 18:31

   Den hedder Angel og er designet af Gry Holmskov. Jeg har faktisk min til salg, send en mail hvis du skulle være interesseret.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.