INTERIORS

New Apartment: Shopping at Stilleben and Bolia

I blev snydt for et indlæg om den nye lejlighed i sidste uge eftersom at jeg befandt mig i Århus og nød det dejlige vejr. Jeg fik dog tid til et smut forbi Bolia i Århus, som ligger i en lys og skøn bygning ved Hovedbanegården. Jeg kom heller ikke tomhændet derfra, jeg måtte eje deres nye fine vase af beton og en babushka med evolutions tegninger. På billedet ser du også en bryllups invitation som kom ind af min postkasse i ugen, den er lavet af grafiske designer Michelle Munkholm og jeg synes at den pynter gevaldigt i hjemmet.

Efter at være kommet hjem til København igen, skulle jeg et smut forbi Stilleben og låne nogle sager til en styling – som i vil høre mere om senere – men jeg har også den svaghed at jeg aldrig kommer tomhændet ud af den butik. Jeg måtte bare eje en guddommelig tallerken af Gurli Elbækgaard, en urtepotteskjuler af Tortus Copenhagen og tre espressokopper af Birgitte Ran (som jeg dog bruger til mine små kaktusser). Det sidste billede fra lejligheden er lidt blandet af mine “gamle” ting. Blandt andet en tekande af Dorthe Hansen, en stage fra Ferm Living og keramik fra et loppemarked.

Foto: Bungalow5

HuldasPlace_Bungalow5_01

HuldasPlace_Bungalow5_02

HuldasPlace_Bungalow5_03

You were cheated for a post about the new apartment last week as I found myself in Aarhus enjoying the nice weather. However, I got time to drop by Bolia in Aarhus, located in a bright and beautiful building near the main train station. I did not leave empty-handed, I had to own their new vase of concrete and a babushka with evolutionary drawings. In the first picture you can also see a wedding invitation that came in my mailbox last week, it is made by graphic designer Michelle Munkholm and I think that it adorns tremendously in the home.

After coming back to Copenhagen again, I had to stop by the Stilleben and borrow some stuff for a styling – which you will hear more about later – but I also have the weakness that I never leave that store empty-handed. I had to own this divine plate by Gurli Elbækgaard, a flowerpot by Tortus Copenhagen and three espresso cups by Birgitte Ran (which I use for my small cacti). The last picture from the apartment is a mix of my “old” things. Among other things, a teapot by Dorthe Hansen, a candleholder from Ferm Living and ceramics from a flea market.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Janni Edstoft
  May 1, 2013 at 07:54

  Jeg er vild med urtepotteskjuleren fra Tortus Copenhagen – hvad måtte du give for den? 🙂
  Mvh Janni

  • Reply
   Hulda
   May 1, 2013 at 09:59

   Hej Janni,
   Synes den kostede 730 kr, men det var også en af de dyrere. Man kunne få nogle andre i samme størrelse til 600 kr. Ved ikke hvordan de vurdere prisen når det jo alt sammen er unika produkter.

 • Reply
  Ida
  May 1, 2013 at 19:20

  Sikke nogle lækre sammensætninger og billeder! Og så er det godt at se, at jeg ikke er den eneste som må affinde mig med savsmuldstapet 😉

  • Reply
   Hulda
   May 1, 2013 at 20:54

   Tak for det 🙂 og ja sagsmuldstapetet måtte godt dø for min skyld 🙂

 • Reply
  Parre
  May 2, 2013 at 15:16

  Stilrent o fint

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.