INTERIORS

New Beginnings #1

Jeg er jo flyttet i ny lejlighed, og den skal i den grad indrettes, så jeg har besluttet at dele alle mine tanker om indretningen med jer. Jeg har jo allerede løftet sløret for mine indkøb til badeværelset, men den er jo rigtig mange indkøb at gøre endnu – lige nu har jeg f.eks. en hel tom stue – eller min nye cykel står der!

Min første store investering bliver nok en sofa og her er jeg virkelig i et dilemma. Jeg har længe haft Eilersens Baseline i tankerne, men så opdagede jeg Fredericia Funiture’s Sunday, som jeg også godt kunne fristes af. Så lidt hjælp ville være lækkert! Hvad ville I vælge?

I’ve moved into a new apartment, and there is so much to be organized, so I have decided to share all my thoughts about the decoration with you. I’ve already unveiled my purchases for the bathroom, but there’s still a lot of shopping to do – right now my living room is completely empty room – or my new bike is there!

My first major investment will probably be a couch and I am really in a dilemma. In a long time I’ve had Eilersen’s Baseline in mind, but then I discovered Fredericia Funiture’s Sunday, which I really also like. So some help would be handy! Which one would you choose?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mia
  August 13, 2011 at 18:49

  Jeg er ikke et sekund i tvivl – ville helt sikkert vælge den fra Fredericia Funiture’s Sunday 🙂 Glæder mig til at følge dine indretningstanker 🙂

 • Reply
  Anni
  August 13, 2011 at 23:37

  Jeg ville derimod helt klart vælge Eilersen’s. Jeg synes den er mere tidsløs og vil gå til riiigtig mange stilarter, hvorimod den anden er lidt mere speciel.
  Og en sofa er jo en relativt stor investering der skal holde i mange år i indretningen:)

 • Reply
  Rannvá
  August 13, 2011 at 23:48

  Sjovt at der er stablet noget på begge sofaer 🙂 er mest til eilersen.

 • Reply
  Kehceub
  August 14, 2011 at 10:00

  Jeg ville helt sikkert vælge Eilersens.. WAUW siger jeg bare!

 • Reply
  Stig
  August 14, 2011 at 17:08

  Jeg ville vælge Eilersen.
  Den hvide firkantede lampe er cool, nogen som ved hvad det er for én?

 • Reply
  signe
  August 14, 2011 at 17:22

  Vi har baseline fra Eilersen og er superglade for den. Man sidder simpelthen så godt i den. Vi har den i den helt lyse, som er ret sart (oh yeah- skørt valg med tre små børn).
  Synes Sundayén har lidt mere karakter, især den farvekombination, du har vist, synes jeg er vildt flot. Men er den god at sidde i? Hays sofa, MAGs, som også er rigtig flot, er feks ikke særligt god at sidde i for mig.
  Så selvfølgelig skal du vælge den, du synes er smukkest, men husk også lige at tænke på komfy og på praktisk.
  Signe

 • Reply
  Heino Pedersen
  August 15, 2011 at 08:44

  Ud fra mit kendskab, der kun omhandler Eilersen, ville jeg klart vælge Baseline’en. Den er så lækker og komfortabel at sidde i. Sunday’en er også flot, omend lidt for kantet i mine øjne.

 • Reply
  Cvetty
  August 15, 2011 at 09:26

  Definitely the first one – Eilersen’s Baseline

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.