INTERIORS

New Beginnings #11

Jeg ville gerne vise jer processen med lejligheden, men lige nu ligner den allermest Julemandens værksted, da den bruges til alle præmierne i vores store adventskalender.

Der mangler dog faktisk særlig mange ting før stuen er på plads, min nye reol står klar til at blive monteret, mine mange nye prints er blevet indrammet og klar til at blive hængt op, så egentlig mangler jeg i virkeligheden kun 2 (måske tre!) ting for at være helt tilfreds; et tæppe, et sofabord og så måske et lille barbord.

Jeg er blevet ret lun på et kelim tæppe, så tænkte jeg lige kunne få jeres input – er det hot eller not?

 

 (source: Fri, Bo Bedre, Bolia)

I would like to show you more of the process from my apartment, but right now it all looks like the Santa’s workshop, as it is used for all the prizes in our great Advent calendar.

However, there is only a few things left to get before the living room is done, my new bookshelf is ready to be setup, my many new prints have been framed and ready to be hung up, so really all I really only need two (maybe three!) more things, then I will be completely satisfied; a rug, a coffee table and then maybe a small bar table.

I have a little crush on oriental carpets, so I thought I could get your inputs – it is hot or not?

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Sara
  November 18, 2011 at 11:25

  NOT desværre…. Men er klart tilhænger af et tæppe af en art! /S.

 • Reply
  Marie
  November 18, 2011 at 11:41

  Jeg synes, det kommer meget an på farverne og udseendet i det hele taget, og hvordan det spiller sammen med, hvad man ellers har i hjemmet. Synes hurtigt, det kan komme til at se gammelt og nusset ud i forhold til resten af indretningen (som om man måske lige har arvet farmors gamle tæppe:) Samtidigt kan det hurtigt blive for tungt og kedeligt, hvis man har dominererende gamle/antikke møbler i stuen, så det handler nok om at finde balancen. Men synes f.eks. at det på det nederste billede ser rigtig fint ud, hvor det på det første billede måske ikke falder helt i min smag. Tror det er fordi, at (træfarvet) træ får det til at se lidt tungt ud. Håber det giver mening…

 • Reply
  Malou
  November 18, 2011 at 11:48

  HOT – men med forbehold.. Synes, det kræver nogen møbler, som forstår at stå i kontrast. Som fx dine stole fra dk3. Og så er jeg mest til det øverste i de blålige nuancer i forhold til det nederste, der er lidt julet (elsker jul, men bare ikke hele året).

 • Reply
  Mathilde
  November 18, 2011 at 12:29

  Det er HOT!
  Jeg elsker når det er sat sammen med lette minimalistiske møbler, det giver et fint modspil til hinanden.
  Det må endelig ikke blive kvalt i tunge mørke møbler.
  Jeg ærgrer mig stadig over at jeg ikke købte et, da jeg var i en lille landsby i Kashmir hvor de lavede dem.
  Det er også fint når de er lavet som et lidt rodet patchwork tæppe.
  Det er min mening om disse tæpper.

 • Reply
  Caroline
  November 18, 2011 at 13:00

  Jeg har aldrig været begejstret for dem, men hold op hvor vågnede jeg da op med de billeder her. Det ser jo fantastisk ud 🙂 Og voksent. Jeg har heller aldrig været vild med mørke træsorter, men jeg skal da virkelig til at revurdere hele min opfattelse af, hvad der er mormor og hvad der er in.
  Jeg siger go for it! 🙂

 • Reply
  Camilla
  November 18, 2011 at 13:02

  Jeg synes også det er hot hot HOT. Hvis det passer ind i stilen. 🙂 Synes det ser rigtig godt ud til det nederste billede. Herhjemme overvejer vi selv sådan et tæppe.

 • Reply
  Lise Jørgensen
  November 18, 2011 at 13:35

  Jeg synes det er rigtig flot i forbindelse med enkle møbler, f.eks. det spisebord+stole på første billede.. go for it!

 • Reply
  Maia
  November 18, 2011 at 15:59

  Det er mega HOT!!!

  Hvis man kombinerer det med lette minimalistiske møbler opstår der en super fed kontrast.
  Tæpper giver bare lige den hyggestemning som skal til, hvis man bor i et ellers clean og minimalistisk hjem.

  Er selv forelsket i dette fra Boconcept – bare i den grå udgave: http://www.boconcept.dk/tAepper.aspx?ID=84871&previmageid=6129&imageid=6116

 • Reply
  laspa
  November 18, 2011 at 18:07

  HOT. Blandet med moderne minimalistiske møbler giver det et smukt luksuriøst touch. OG det tilføjer en fantastisk varme til hjemmet. Har selv fået et for nyligt og jeg ELSKER det. Lige hvad der manglede. Kan kun anbefale det.

 • Reply
  Pernille
  November 19, 2011 at 10:32

  Thats HOT!

 • Reply
  Julie
  November 19, 2011 at 12:57

  HOTHOTHOTHOTHOTHOTHOTHOTHOTHOT!!!

 • Reply
  caroline
  November 20, 2011 at 17:38

  HOT HOT HOT … Kelim tæpper i et frisk og moderne hjem er så frækt , ligesom en strikket rensdyrs sweater også er nice hvis man har en sprød stil … Sammensætning er ALT … Go for it …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.