INTERIORS

New Beginnings #12

Beklager, jeg har holdt lidt pause i New Beginnings kategorien, men jeg er stærkt tilbage! Jeg har erhvervet mig en masse nye ting i de sidste par månederne og lægger stiller og roligt ud! I julegave fik jeg køkkenkniven fra Stelton i deres nye Pure Black serie. Den er så god, så den kan virkelig anbefales. Jeg har hørt rygter om at der kommer flere nye knive i serien til marts, så dem må jeg klart have fingrene i også!

 

Sorry, I have kept you waiting my New Beginnings category, but I am now ready to share again! I have got a lot of new things in the past few months and will start slowly with the sharing! For Christmas I got the kitchen knife from Stelton in their new Pure Black series. It is so good, so I really recommend it. I’ve heard rumours that they will launch several new knives in the series in March, I clearly have to get my fingers in them too!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Interior Junkie
  January 27, 2012 at 20:45

  Uhh… I love that Pure black knife 🙂 I can’t wait to see the new ones 🙂

 • Reply
  Maria
  January 27, 2012 at 23:14

  Jeg har tit tænkt på, hvad der sker med farven, når knivene skal slibes. Ved du om farven forsvinder?

  • Reply
   Ann Møller
   January 28, 2012 at 13:21

   Hvis man sliber dem korrekt så beholder de den sorte farve og den smalle sølv kant der hvor skæret er.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.