INTERIORS

New Beginnings #5

Der bliver snoldet for tiden – ikke bare snoldet, men virkelig købt ind! Jeg kan ikke helt dele det endnu, det bliver leveret lidt i tempi og så skal stuen lige males inden alt er på plads. Men I kan jo ved at kigge på dette billede prøve om I kan gætte hvad jeg har købt i dag? I kan måske finde et hint i dette indlæg!

 

I’m really buying goodies at the moment – not just a bit, but really the for the entire living room! I cannot quite share everything with you yet, it has to be delivered first and then I have to paint the living room before everything is in place. But you can try to look at this picture and try if you can guess what I bought today? You might find a hint in this post!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Bente
  September 27, 2011 at 21:50

  Det skulle vel aldrig være en lampe 😉

 • Reply
  Marie-Louise
  September 28, 2011 at 09:51

  Jeg tænkte også på lampen. Synes du har haft snakket om den før 🙂

 • Reply
  Anna
  September 28, 2011 at 09:52

  Jeg tænker en trappe?

 • Reply
  A
  September 30, 2011 at 07:26

  Åhh Anna, tænk hvis min lejlighed havde plads til en trappe!! Men nej det er lampen der snart rykker ind sammen med to andre lamper faktisk – jeg sagde jo jeg var gået lidt amok!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.