DESIGN

New York #1

New York er fantastisk. Jeg har nu været her i 3 dage og jeg vil ikke hjem! Jeg elsker forskellighed blandt mennesker og deres åbenhed – hvordan turister kan være så vilde med os danskere i København, er næsten svært at forstå. Men jeg er rykket ind i mit hjem for de kommende 14 dage. En skøn Upper West Side lejlighed på 120 kvm. Jeg nyder at jeg ikke bor på hotel og kan lave min egen mad, så jeg ikke behøver spise ude 3 gange om dagen – og heldigvis har jeg det mest fantasiske supermarked lige om hjørnet, Trader Joe’s.

I dag står den på Brooklyn – så mere om det senere. I mens kan I nyde et par billeder af mit ”hjem”

 

New York is fantastic. I’ve now been here for 3 days and I don’t wanna go home! I love the diversity among people and people’s openness – how tourists can be so crazy about us Danes in Copenhagen, is almost hard to understand. Anyway, I moved into my home for the next 14 days. A beautiful Upper West Side apartment of 120 sqm. I enjoy that I do not stay in a hotel and can make my own food, so I do not have to eat out 3 times a day – and fortunately I have the most fantastic supermarket just around the corner, Trader Joe’s.

Today I am taking on Brooklyn – so more about that later. Meanwhile you can enjoy a few pictures of my “home”.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Maria at inredningsvis.se
  June 17, 2012 at 16:49

  AMAZING POST:) Your blog is so wonderful and I will happily follow.

  If you want some décor inspiration from Sweden, check out my blog:)
  Have an awesome week.

  LOVE Maria at inredningsvis
  (Sweden)

 • Reply
  sabrina
  June 17, 2012 at 19:17

  Er det din egen lejlighed eller en du har lejet? Hvis den er lejet, hvor har du så lejet den igennem? 🙂 God ferie!

  • Reply
   Allan
   June 19, 2012 at 22:44

   Jeg har benyttet mig af homeexchange.com – så dem der ejer lejligheden, bor netop nu i min!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.