DESIGN

New York #3

Jeg nyder mine sidste dage i New York. Det har været en hård weekend med Pride og en masse dejlige mennesker. En af de ting jeg aldrig havde troet jeg skulle sige, er at jeg virkelig har sat pris på New York’s undergrund – den er så nem og kører døgnet rundt fra alle byens gadehjørner!

Marco Raimondi har skudt en fantastisk film og giver et helt nyt æstetisk og spændende liv til et ellers ret uglamourøst sted under jorden!

Via: hyperbeast

 

I am enjoying my last days in New York. It’s been a tough weekend with Pride and a lot of wonderful people. One of the things I never thought I would say is that I really appreciats the New York’s subway – it’s so easy and runs around the clock from all the city’s street corners!

Marco Raimondi has shot an amazing film that gives a whole new aesthetic and exciting life to an otherwise quite unglamorous place underground!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply