DESIGN

Norske Elle Interiør

Selvom jeg ganske ofte fristes af de mange lækre udenlandske magasiner, kvier jeg mig lige så ofte ved at skulle betale prisen…
Men idag kunne jeg simplethen ikke gå forbi norske Elle Interiør. Var draget af det efter min smag helt fantastiske cover! (og der er også masser af lækkerier indeni).

 The Norwegian Elle Interiør

Bought the Norwegian Elle Interiør today. Couldn’t resist this fabulous cover!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mette Eiberg
  January 14, 2011 at 07:11

  Hejsa… Jeg “elsker” også ELLE interiør.. Ved I om man kan abonnere på dem??
  Kh Mette

 • Reply
  Heidi
  January 14, 2011 at 08:25

  Ja, norske Elle Interiør er fin og jeg er også vild med forsiden denne gang:) Også flere norske indretningsblogs som viser deres hjem i det her nummer. Og til Mette – det kan du sagtens, du skal bare betale lidt ekstra for at få det sendt til Danmark.

 • Reply
  Hanne
  January 14, 2011 at 15:10

  Hej! Jeg er nytilkommen her på bloggen og er blevet meget grebet. Har brugt de sidste dage på at læse og studere billeder på samtlige indlæg…er virkelig en enorm stor inspirationskilde, når man som os står midt i en til og ombygning hvor også min kærestes og mine møbler samt interiør skal kædes sammen med fælles indkøb. Jeg kommer helt sikkert til at følge jeres blog dagligt på min iPad i toget mellem Nordsjælland og København.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.