DESIGN

Nye farver til royale tvillinger

I dag er dagen, hvor kongehusets yngste medlemmer, Frederik og Marys tvillinger, får deres navne.

I den anledning lancerer Flügger to nye farver i sortimentet: En lavendelfarvet og en gråblå. Indtil videre bærer de to farver navnene “prinsesse” og “prins”, men farverne får efter dåben tvillingernes rigtige navne.

{Source: Pressebilleder fra Flügger}

New Colors for Royal Twins

Today is the day when the youngest members of the Danish royal family, Frederik and Mary’s twins, will receive their names.

On this occasion Flügger launches two brand new colors: A lavender and a grey-blue. Until now the two colors are called:  “princess” and “prince”, but the colors will receive the real names of the twins after the baptism.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Louise F
  April 14, 2011 at 08:27

  Lækre farver… Men hvorfor ikke bare en kode i stedet for at koge suppe på denne ret ligegyldige kongelige begivenhed. Ja, Frede og Mary har fået et par unger, men helt ærligt… Det er måske bare mig.

  • Reply
   T
   April 14, 2011 at 09:04

   Det er nok et spørgsmål om smag, om man opfatter den kongelige begivenhed som ligegyldig, men jeg er nu heller ikke selv den, der sidder klistret til skærmen, når der sker noget i kongehuset. Tanken om farverne til tvillingerne synes jeg nu er en meget uskyldig og sød “gave” 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.