ART DESIGN

Nye litografier fra Torben Gammelgaard med rabat

//sponsoreret indlæg//

Kunstneren Torben Gammelgaard (f. 1972) er netop hjemvendt fra den lille idylliske bjergby Bargemon i Provence, hvor han har lavet to nye litografier.

 

Elefanten og Girafen (38×56 cm)

 Normal pris: 1.800 kr./stk.

 

Han arbejder et par gange om året på det litografiske værksted Blue Dog Litho, som er et af de få steder i verden, hvor den gamle klassiske arbejdsproces stadig bruges: Trykkemaskinen, som efter sigende også har været brugt af Picasso og Matisse, er fra 1890 og hvert ark køres manuelt igennem – ét for ét. Det lægges én farve på pr. dag, og papiret er håndlavet i Paris. Dette giver en helt særlig farveintensitet. Værkerne er signerede og nummererede.

Næste udstilling med værker af Torben Gammelgaard er på den store kunstmesse i Amsterdam den 28.-30. oktober på Galerie Mark Peet Visser. Ugen efter har han fernisering på soloudstilling den 4. november på Galleri Sonne i København.

Du kan læse mere om Torben Gammelgaards værker på www.torbengammelgaard.dk og se værkstedet i Provence på www.bluedoglitho.com

//sponsoreret indlæg//

 

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Malsen
  October 10, 2011 at 18:51

  Hvor er de lækre….gad godt have elefanten hængende 🙂

  • Reply
   Allan
   October 10, 2011 at 22:03

   Så er det da bare om at få bestilt – Torben sender dem lige til døren! Glæder mig sådan til at få min kat op og hænge igen

  • Reply
   Carsten
   September 20, 2018 at 19:46

   Jeg har vundet den i en lodtrækning. Jeg er super glad for den.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.