DESIGN

Nyheder fra Design Letters

Efter den store succes med de fine kopper med Arne Jacobsens karakteristiske bogstaver, lancerer Design Letters nu dels en lille fin mælkekande, og dels et sort trælåg til kopperne.

(Source: Kaiku på Facebook)

Design Letters News

After the great success of the delicate cups with Arne Jacobsen’s characteristic letters Design Letters is now launching a nice little milk jug and a black wooden lid for the cups.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Heidi Hallingstad Cousin
  March 14, 2012 at 15:13

  Rigtig fine. De kommer også med kopperne i melamin og tilhørende tallerkner, så vidt jeg ved. Det er det mange mødre som bliver glade for (deriblandt mig…).

  • Reply
   Tine
   March 14, 2012 at 23:06

   Så dejligt til børn med melaminstellet. Man kan se tallerknen på Design Letters hjemmeside med bogstaverne rundt i kanten. Den kunne man da godt ønske sig i porcelæn også 🙂

 • Reply
  Sara
  March 14, 2012 at 21:50

  Uh hvor fin! Den mælkekande er da et musthave – hvis bare den kan gå i mikroen, det er altså meget vigtigt at en mælkekande kan det for lun mælk til kaffen skal der til 😉

  • Reply
   Tine
   March 14, 2012 at 23:08

   Fuldstændig enig – også et must-have for mig, selvom små mælkekander ikke lige er det, jeg mangler. Og jeg drikker ikke kaffe – ikke engang mælk i teen :-). Men jeg er sikker på, at den sagtens kan gå i mikroovn.

 • Reply
  Dorte - KAiKU
  March 16, 2012 at 12:39

  Mælkekanden kan sagtens gå i microbølgeovn, så vi kaffedrikkere kan få varm kaffe med mælk:)
  Melaminserien trækker lidt ud, for de vil hos Designletters være helt tilfredse med leverandørens kvalitet på serien før launch,.. men mon ikke de skønne sæt kommer til sommer:)

  • Reply
   Tine
   March 16, 2012 at 19:21

   Hej Dorte

   Tak for update – og god weekend

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.