INTERIORS

På besøg: Eva og Gentry Dayton

Boligen i dag, var i RUM nr. 10, så måske I allerede har set den, men jeg er ret pjattet med den, så den kan sikkert sagtens klare at ses igen. Eva og Gentry Dayton har modebutikken Eva Gentry i NYC og de har i den grad fået det evige dilemma med feminine vs. maskuline element blendet perfekt ind i indretningen – Feminine elementer med rene og lyse elementer op i mod de rå og mørke ting.

En af de ting jeg bemærker, er de malede murstensvægge, som vækker minder fra 70’er villaer i Brøndby, men sammen med det virkelig rå, så er det faktisk slet ikke så tosset, men det er det i en 70’er villa, bare lige får at få det på det rene!

eva-gentry 003

{source: Remodalista}

Visiting: Eva & Gentry Dayton

The apartment today, was also in RUM No. 10, so maybe you’ve already seen it, but I very much like it so I am sure that you easily can manage to see it again. Eva and Gentry Dayton have the fashion boutique Eve Gentry in NYC and have really gotten the eternal dilemma of feminine vs. masculine element blended perfectly into the decor – Feminine elements with clean and bright elements up against the rough and dark things.

One of the things I notice is the painted brick walls, reminiscent of 70s villas outside of Copenhagen, but together with this really raw, it’s actually not bad, but it still is in a 70s villa just get to that point clear!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lisette
  January 18, 2011 at 17:25

  Jeg syntes egentlig at boligen er enormt maskulint indrettet, dyr på væggen, bøger på gulvet, minimal pynt og hygge… Men dermed ikke sagt det er flot, synte måske bare der mangler lidt mere hyggestemning.

 • Reply
  WE WILL ALWAYS HAVE FASHION
  January 18, 2011 at 18:59

  NEJ altså, hvor jeg dog bare elsker denne blog. Sikke flotte billeder. Man bliver jo helt skuffet over sin egen lejlighed:)

  /Sara

 • Reply
  Silje
  January 19, 2011 at 19:03

  Er helt vild med denne lejlighed. Er der nogen der kan fortælle mig hvor den plakat med kalotten af kraniet er vist – 5 billede set oppefra. Er helt skudt…

  • Reply
   A
   January 19, 2011 at 19:21

   @ Lisette: måske et lys her og der og måske en enkelt smuk grøn plante ville give lidt mere rå feminitet, men det må bestemt heller ikke gå hen og blive et blomster helvede.

   @Sara: tak! vi er kede af at skuffe dig 🙂

   @Silje: Yes, det er af en designer, det primært er kendt for smykker, men hun kan altså også tegne (billede er vist hånd tegnet) og kunstneren hedder Patricia Ficalora. Jeg har søgt lidt på nettet, men kan umiddelbart ikke lige spore et sted man kan få fingre i hendes værker. Men måske er det et forsøg værd at skrive til Eva & Gentry, da de vist kender Patricia. Et par af hendes værker er i hvert fald vidst på deres blog.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.