INTERIORS

På Besøg: Gråt i gråt

Måske er det i virkelig ikke særlig opløftende med billeder i grå nuancer, nu hvor solen endelig er fremme? Men jeg kunne dog ikke lade vær’. Billederne er taget af fotografen Petra Bindel.

Som det var tilfældet med lejligheden i Paris, falder køkkenet her lige ned i tidens trends – industri møder land køkken. Og så lidt lækker, men dyster, kunst. Skønt!

{source: Agent Bauer}

 

Visiting: Petra Bindel

Maybe it is really not very uplifting with images with shades of gray, now that the sun is finally out? But I could not let them be. The pictures is taken by Petra Bindel.

As was the case with the apartment in Paris, this kitchen is falling straight down the trends for kitchens – Industry meets country kitchen. Styled with some delicious, but gloomy, art. Beautiful!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  caroline
  March 27, 2011 at 12:03

  Rigtig rigtig fedt køkken. Jeg tror bare desværre ikke jeg selv ville kunne affinde tilpas i sådan et rum. Det er lidt dunkelt og lidt for industrielt, som du så passende beskriver det. For mit vedkommende skulle der lidt mere landkøkken og en smule hygge over det. Men jeg er helt med på trenden om, at køkkenet skal kunne bruges og ses at det bliver brugt. Alligevel kan jeg ikke helt selv slippe tanken om at det skal være kønt at se på. Min farmor har et køkken, som jeg aldrig selv kunne affinde mig med, men når man træder ind i det emmer det af brugbarhed. Hun laver alt fra bunden og hendes køkkenredskaber er 30år gamle. Hun har de fedeste løsninger, der letter hendes madlavning, som i øvrigt smager fantastisk. Se der er tale om passion 🙂

  I øvrigt inspirerede læserbillederne mig til at rydde op i mine skuffer og skabe i køkkenet, mens xfactor kørte i baggrunden. Kan lige så godt bruge tiden til noget fornuftigt jo. Og selv om det ikke er noget, der kan ses på det ydre. Er det en dejlig følelse.

  Endnu en kommentar/ ros skal der lyde her fra: Jeg er så glad for, at der er så mange indlæg per side på jeres blog. Det er rigtig lækkert. Dog ved jeg ikke om i kan få lavet om på, at når man går ind i jeres kategorier, så kommer indlæggene ikke op, men kun overskrifterne, og så orker jeg næsten ikke gå dem igennem – kan være fordi min computer er lidt langsom 😛

  Så kom der lige en lang smøre fra mig. Dejligt med jeres blod her i projektskrivningen. Ha en dejlig dag 🙂

 • Reply
  Engelsk tastatur igen og tanker om den naerme fremtid « Bundsnak
  July 19, 2011 at 22:46

  […] elsker bunglaow5s blog og deres smag og inspiration. En anbefaling til alle der er interesserede i indretning, arkitetktur og design. Mine foraeldre […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.