INTERIORS

På Besøg: The Gym

Jeg ved ikke hvorfor – men jeg drages igen og igen til lejlighederne på Fantastic Frank. Jeg synes dog denne gang at stylingen er til at overse, da lejligheden jo rent faktisk er ret lækker. Selvom det jo nok er terrassen og molen der trækker mest.

 

Jeg beklager i øvrigt at I først får På Besøg i dag, men jeg var ude og skrive under på min nye lejlighed i går, og det måtte fejres. TILLYKKE til mig!

{source: Fantastic Frank}

 

Visiting: The Gym

I do not know why – but I keep going back again and again to the apartments on Fantastic Frank. However, this time I think the styling is to oversee as the apartment is actually quite delicious. Although it’s probably the terrace and the pier that draws the most.

I also regret that I did upload visiting yesterday, but I was out to sign for my new apartment yesterday, and it had to be celebrated. Congratulations to me!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lone Munkh
  June 17, 2011 at 14:12

  Syntes nu også at det er oolen og teressen der trækker mest, forstår ikke helt udsmykningen (som nok er ifølge med fotoshootet) af basketbolde??
  Jeg er dog uden tvivl helt vild med billede over sofaen, ved du/i tilfældigvis hvor sådan et kan skaffes?

  TAK for disse indlæg, de er SÅ inspirende. Tillykke med din nye lejlighed, og selvfølgelig sku det fejres.
  Pøj pøj med flytning og indretning..

  L..

  • Reply
   A
   June 17, 2011 at 14:19

   Tak for rosen – basketboldene er for at indikere, at der er træningslokale og basketbane i ejendommen, de billeder viste jeg bare ikke. Så med dem in mente giver det meget god mening faktisk.

   Billedet over sofaen er et stof tryk fra Marimekko: https://bungalow5.dk/marimekko-med-tryk/

  Leave a Reply