INTERIORS

På besøg: Ekstremer og personlighed

Som skrevet i sidste uge, så er jeg på udkig efter ny bolig. Så jeg bruger uhyre meget tid på at søge lejligheder til salg på nettet. Jeg sidder og nørder plantegninger hvis jeg støder på en jeg synes om, så er jeg allerede i gang med at indrette den og banke vægge ned. En sjælden gang i mellem støder jeg på noget der virkelig imponere mig indretningsmæssigt. En af disse vil jeg gerne dele med jer. Der er så meget personlighed, ekstremer og leg i denne lejlighed at den må bare ses. Jeg beundre når folk tør så meget som beboeren af denne lejlighed gør! Den er i øvrigt til salg her hvis nogen skulle være interesserede eller nysgerige efter mere.

//

As written last week, I’m looking for a new home. So I spend an incredible amount of time searching apartments for sale online. I sit and study floor plans if I encounter an apartment I like, I’m already starting to decorate it and knocking down walls. Once in a while I stumble on something that really impresses me interior wise. One of these, I would like to share with you. There is so much personality, extremes and play in this home that it must just be seen. I admire when people dare so much as the occupant of this apartment does! It is also for sale here if anyone is interested or is curious for more.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.