INTERIORS

På Besøg: Kontor skråstreg hjem

Det multifunktionelle kontor / hjem hos Jeff Halmos og Sam Shipley, fra Shipley & Halmos, er et besøg værd. Modedesignernes tilholdssted i New York er kreativt indrettet, hvilket helt sikkert afgiver et hav af inspiration til arbejdsudviklingen i dagligdagen. En smule rodet jo, men jeg er nu også af den slags, der ikke kan arbejde kreativt i sterile rammer, så jeg forstår det udmærket godt.

Og sikke nogle søde vovser.

 

(source: The Selby)

Visiting: Office slash home

The multifunctional office / home of Jeff Halmos and Sam Shipley, from Shipley & Halmos, is worth a visit from the blog. The fashion designers hangout in New York is creatively decorated, which undoubtedly inspires the development of their work in daily life. A bit messy, yes, but I also am the kind of person who cannot work creatively in a sterile environment, so I understand it perfectly well.

And what cute doggies.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nanna
  November 9, 2011 at 12:54

  Jeg skal til at flytte ind på et kollegieværelse, men synes det virker ret uoverskueligt indretningsmæssigt. Det skal både være stue, soveværelse, garderobe osv. Og badeværelset vil jeg slet ikke begynde på. Jeg følger jeres blog, og ved at I har mange gode idéer. Jeg kan ikke umiddelbart se at I har lavet indlæg om det før, men jeg ved at mange vil finde det brugbart. Kan I hjælpe?

  • Reply
   Tine
   November 11, 2011 at 20:25

   Hej Nanna

   Der er lidt af et dilemma at få alt til at være der på ingen plads, og det er da også et emne, vi jævnligt berører og har efterspørgsel af. Under menuen “Events” oppe til højre, kan du under Living Small læse alle de indlæg vi tidligere har skrevet om det. Du er også velkommen til at sende os en mail, hvis du har nogle mere konkrete udfordringer du godt kunne bruge lidt hjælp til 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.