INTERIORS

På besøg: Mix af træsorter

Jeg elsker møbler i træ og generelt brug af træ i indretningen, men jeg er én af dem der er ret konservativ når det kommer til træsorter. Jeg har altid haft en filosofi om at du bør max have to til tre forskellige træsorter i dit hjem. Denne bolig sætter i den grad min holdning på en prøve, og jeg må erklære mig besejret. Når man har en base af sort og hvid så kan man tillade sig at benytte en hel række træsorter!

Via: The Style Files // Foto: Prue Ruscoe

I love wooden furniture and general use of wood in the interior, but I am one of those who are quite conservative when it comes to wood. I’ve always had a philosophy that you should maximum have two to three different types of wood in your home. This home puts my statement to a test, and I must say that I defeated. When you have a base of black and white you can afford to use a variety of woods!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Emil
  July 17, 2012 at 08:51

  Det ser super lækkert ud!

  Må give dig ret i, at det gør den gamle tommelfingerregel til skamme.

  Mvh
  Emil

 • Leave a Reply