DESIGN

Panthella – tilbud!

Jeg elsker Verner Panthons Panthellalampe, intet mindre! Klassisk design der passer ind overalt – specielt op af en væg malet i en mørk farve.

Uanset hvordan jeg vender og drejer det, har vi desværre kun plads til bordmodellen her, og jeg nyder den i soveværelset hver eneste dag.

Hvis du har det som mig, er det måske nu, du skal slå til?

Panthellalampen er i hvert fald lige nu sat ned i Illums Bolighus: Bordlampen fra DKK 3.595 til 2.795 og standerlampen fra DKK 4.845 til 3.795.

I love the Panthella Lamp designed by Verner Panton! Classic design that fits any modern decor – especially if you place it against a wall painted in a dark color.

Unfortunately, no matter how I try, we have only room for the table model here, but I enjoy it in the bedroom every day.

Right now it can be purchased with price reduction in Illums Bolighus.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anni
  October 8, 2010 at 20:00

  Uhm, jeg elsker også denne lampe!

  Fantastisk tidsløs og moderne, men jeg vil til enhver tid helst have én der er blevet lidt grumset i det hvide plastic og med masser af patina(aller helst den der står hos min bedstemor) end at købe en fra ny…

 • Reply
  Unikke Lamper
  October 9, 2010 at 18:37

  Flot lampe, men uden sjæl !

 • Reply
  T
  October 10, 2010 at 13:01

  Jeg har siddet og tænkt lidt over, hvad jeg skulle svare, i håb om ikke at blive misforstået, men nu prøver jeg…

  Jeg kan jo godt høre, at jeg nok har et lidt andet udgangspunkt end jer.
  Jeg er helt enig i, at det kunne være dejligt, hvis man havde en at arve sådan en lampe fra, men det har jeg desværre ikke. Hvis jeg havde, kunne jeg fint leve med patinaen, men jeg ville aldrig gå efter at købe Panthellaen brugt blot for at få den gule patina med – for mig giver den lidt for mange associationer til andres gamle cigaretrøg (selvom jeg godt ved, at den også har gået det look i ikke-ryger hjem).

  For mig er der ikke ”sjæl” i ting. Ting skal være smukke og funktionelle for mig. Misforstå mig ikke, jeg elsker ting, også så jeg engang i mellem næsten bliver pinlig over mig selv over det, men jeg omgiver mig primært med nye ting, altså ting der nemt kunne erstattes, hvis huset fx futtede af. På den måde ligger jeg ikke værdi i ting. Jeg betragter dem blot som guf for øjnene, men døde og erstattelige.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.