INTERIORS LIFE

Ralph Lauren’s Chic Retreat

Der er langt mellem snapsene i det Amerikanske ELLE Decor. I det nye nummer er der dog en fotoserier hvor man kommer indenfor hos Ralph Lauren, og jeg viser den bestemt ikke fordi jeg er vild med det hele – men der er dog enkelte elementer der cool. Jeg må indrømme jeg havde troet at Ralph Lauren boede noget lækre!  Eller er det bare mig?

There is really not a lot worth showing from the American ELLE Decor. In the new issue, however, they have a photo series from the home of Ralph Lauren, and I show it not because I love it all – but there are some cool elements. I must admit I had thought that Ralph Lauren was living somewhat more delicious! Or is it just me?

Elsker bogreolen, elsker pelstæppet, hader lamperne, hader de hvide læder møbler.

Love the bookshelf, loves the fur blanket, hates the lights, hate the white leather furniture.

Elsker billedet af Batman.

Love the image of Batman.

Hader ved gud hele spisestuen!

Hate to God the entire dining room!

Kunne godt vende mig til at nøjes med udsigten og kvitte læsestoffet! Uanset hvor man kigger hen ellers på dette badeværelse er en torn i øjet…

Could definitely settle for the view and quit reading material! No matter where else you look in this bathroom is a thorn in the side…

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  MarianneP
  September 25, 2010 at 14:27

  Synes faktisk det er ret flot…

 • Reply
  Lise Jørgensen
  September 25, 2010 at 16:06

  Der var ikke meget du kunne li.. jeg ville nok heller ikke vælge at indrette mig sådan..Det er faktisk utrolig langt fra den måde jeg har indrettet mig på…..

 • Reply
  Mette Eiberg
  September 25, 2010 at 16:28

  Jeg er faktisk også lidt overrasket.. troede måske at Ralf Laurent boede mere hyggeligt og cosy, men der er mange high tech detaljer og til tider virker de upersonligt.. men ingen tvilv om at dyrt ser det ud, om det er smagfuldt kan jo altid diskuteres.. fortsat god weekend Mette

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.